Marcaje

The Two Towers

Nume alternative: 2Towers

Cele două turnuri on-line - este un browser joc online (MMORPG) de un tip nou, în cazul în care tactica predominante alese în mod corect și spiritul de echipă. Există joc de echipa doar coordonat și tactici alese corect permite pentru a câștiga bătălia. Joc online Cele două turnuri este accesibil din orice browser.

În scopul de a începe să joci jocul on-line Cele două turnuri, nu au nevoie de complicat Intrare Cele Două Turnuri: pe pagina de start, făcând clic pe "Înregistrare" buton va deschide o nouă pagină în care domeniul de înregistrare, introduceți numele (de conectare) alege să ia cuvântul și Saugus cu regulile jocului. Apoi, du-te la pagina următoare, alegeți clasa a 6 oferte: Modele, Archer, Mage, Priest, balistă și localnici. În cazul în care un personaj este ceea ce nu vă place în timpul jocului, acesta poate fi schimbat și continua în joc Cele două turnuri.

După selectarea unui personaj, deschiderea meniului de "Profil", puteți vedea tendința de caracter, introduceți ibid e-mail, parola, și alege sexul avatarul. Ei bine, asta e de fapt totul in joc Înregistrare Two Towers finalizat și este acum, după ce toate setările pe care le pot juca jocul on-line Două Turnuri.

Inițial, personajul tău va fi invitat pentru a efectua prima sarcină Quest pentru care el va primi o răsplată moneda in-game. În această etapă a sarcinile quest -13 bucăți.

Joc de doi Towers are moneda de joc on-line - aur, argint si perle. Perlele pot fi cumpărate pentru bani reali, aur și argint a câștigat în modurile de joc.

Pentru această monedă în magazinele de specialitate, puteți cumpăra diverse arme și muniții (fiecare personaj proprie), poțiune și rune.

Fiecare dintre personaje are o șansă de a cumpăra statutul (pentru o taxă): Master, Bounty Hunter, Warrior, negustor, Scout, deghizare, Freeze Loach, bancher și licitații. În afară de statutul, personajele au șapte tipuri de caracteristici: atac, apărare, Luck, perspicacitate, Diligence, lăcomie și intelectului. Și aceste abilități: lovitură Magic Stoneskin, mai lentă, binecuvântare, Anathema, tratament, exprimate puternic, Wall Shield.

Joc online Two Towers oferă alte capabilități lot, dar, de asemenea, pentru o anumită cantitate de moneda de joc: Warlord, proprietar și comerciant.

După terminarea fiecărui nivel în joc, personajul va primi un ochelari gratuit de caracteristici care trebuie să fie distribuite între parametrii de erou.

Cele două turnuri on-line oferă mai multe tipuri de lupte: Arena Lupte si Lupta pentru începători. Și, de asemenea, acest tip de lupte ca "Invasion" - o luptă împotriva monștri (3x7, 7x7), în cazul în care victoria este generos recompensate.

În cele două turnuri, puteți folosi pentru a juca Tyr (aici puteți explora diferite abilități, monștri lupta, încercați diferite de muniție și de a face ceva bani).

Pentru cei care prefera comanda și coordonat de joc, există o oportunitate de a adera la clanul. Sau crea propria dvs.. Juca jocul on-line Două Turnuri Clan compus, apoi să poată aborda toate problemele care apar în cursul jocului, împreună cu alții.

Mutarea în carieră în acest joc, puteți îmbunătăți titlul de joc de la comun la Mareșalul. Dar acest lucru nu este sfârșitul, dacă veți face toate eforturile posibile pentru a atinge rangul de Cetatea Guardian, este aproape de sus a evoluției de joc. Dar scopul final al fiecărui jucător în joc, acesta nu este în posesia de aur și de cetăți, și să cumpere propria insulă (există patru tipuri de insule: Little Island, Little Island, Insula Mijlociu și Big Island), și în cele din urmă obține titlul de Guardian a insulei.

Deci, în concluzie din această revizuire, vreau să adăugați următoarele: În acest joc, există multe caracteristici interesante, locații, clădiri și nuanțe de joc, cu cele două turnuri de joc on-line este "volumul" și este format din mai multe insule. De aceea, în loc de toate într-un comentariu scurt nu este posibilă. Cea mai bună opțiune pentru a explora întregul joc, acest joc a asocia cele două turnuri, care se va juca în cele două turnuri studiaza-l din interior. Gata pentru aventura? Două turnuri verifica așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more