Marcaje

Eador. Lord of the Worlds

Nume alternative: Eador. Lord of the Worlds

Eador Lord of the Worlds online - dependenta fantezie joc de strategie turn-based cu elemente RPG . Prin eforturile comune Unicorn Jocuri Studio și Snowbird Joc Studios utilizatori au fost proiectul de echilibrat cu o mare varietate de tactici și comportamente în timpul luptelor. În intriga complot liniar se află, pentru că lucrurile nu merg pe un anumit model, dar depinde de deciziile pe care le iau de aici și acum. Eador joc. Lord of the Worlds - un univers imens, fracturate, ca urmare a cataclism magic în multe piese separate, fiecare dintre care este o lume separată. Protagoniștii - Lords puternice. Ele sunt destinate pentru viața veșnică, și această muritorii de rand le numesc zei. Dar zeii nu sunt străin de toate resursele umane și, prin urmare, a început o luptă între ei pentru putere asupra lumilor. Zgarieturi eterne și certuri, ciocniri sângeroase și bătălii grandioase - tot ce trebuie pentru a supraviețui, a decis o dată pentru a încerca pe rolul Lords și începeți să jucați Eador. Lord of the Worlds.

Eador. Lord of the Worlds înregistrării vă va duce la o realitate virtuala, care este literalmente îți taie răsuflarea. Puteți merge la meci cu astfel de rețele sociale precum VKontakte, Facebook și Twitter . Chiar dacă încă nu au creat o pagină în oricare dintre ele, ea nu este consumatoare de timp. Procesul de creare a contului va necesita introducerea de informații importante, și anume, numele de utilizator, parola, adresa de e-mail - și atunci veți avea acces la contul dvs. ori de câte ori cel mai scurt timp timp și dorință.

Înainte de joc, este util să se uite la lista de cerințe de sistem:

- Sistem de operare pentru Windows XP ( SP 2) / Vista / 7/8;

- CPU Intel Core 2 Duo tactat la 1,8 GHz / AMD Athlon [ _1_] II X 2 cu 1,6 GHz;

- Graphics NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X 1900 sau mai bine;

- Compatibilitate cu DirectX 9. 0 c ;

- Sprijinirea DirectX placa de sunet;

- Spațiu liber pe hard disk 2 GB

- 2 GB de RAM.

În primul rând el sa aflat într-o locuință fantastic, uita-te atent și să decidă cine v-ar dori să devină. Din moment ce nimeni nu entices să ni se alăture pentru bine sau rău, alegerea este a ta mână. Puteți deveni un adevărat, sau du-te la virtutea unui mod cu totul diferit, terorizarea tot în jurul. Ar trebui să fie amintit că alegerea drumului de viață afectează întotdeauna starea de karma, care este un indicator de tumori maligne sau erou fericit.

Joc Eador permite Lords a dota propriul castel, să se angajeze în cercetarea de teren din jur pentru aur, cristale, explora temple misterioase și ruine antice, pentru a produce resursele necesare pentru a studia esența de vrăji pentru a utiliza un arsenal imens de arme și să realizeze multe alte activități. Ce poate merge nu numai de dragul de nemuritor lord drag vis. Să se unească sub autoritatea sa la fel de mult teren Lords duce adesea negocieri diplomatice încheia diferite sindicate, și în cazul în care mijloacele pașnice nu merg bine, deci fără scrupule suplimentare pot recurge la acțiuni militare și lupta fără frică și cu celălalt, și cu magicieni periculoase, și cu forțe sinistre de haos. Ar trebui remarcat faptul că toate Lorzii destul de încăpățânat, și nimeni nu pur și simplu nu cedeze nici cea mai mică bucată de șrapnel în lume. Lupta bine și tu altruist, nu pentru a vă rugăm drum liber inamicii urât, să le încercați să ia de la voi ceea ce ați avut anterior cu ochii pe!

Eador Lord of the Worlds vei juca folosind toate armele posibile, vrăji, și forțe diferite. Succesul depinde de cât de înțelept să învețe să-l combina toate și să fie capabil de a simți dacă subtilitatea unei situații, pentru a ști la ce moment este mai bine să se aplice. Într-adevăr, în fiecare fragment individ are propriile sale reguli. Și dacă, de exemplu, într-una vrajitori poate rezolva aproape totul, apoi într-un alt, mai eficace sau poate fi paladini sau dragoni. În general, în lumea jocului sunt opt ​​curse. Dar nimeni nu te cheamă o alegere, făcând uz de unul dintre ei grav. Există un astfel de lucru ca un alianțe temporare, ceea ce înseamnă că periodic va fi capabil de a colabora cu unul sau altul cursa, a fost de curând să fie una cu o cursă complet diferit. Asta este, puteți genera armata de mercenari care aparțin rase diferite. Nu există restricții în acest caz dă un sentiment de libertate, care nu nu se poate ca nick.

Eador: Masters of Broken lume în așteptare pentru tine ! Alăturați-și determina soarta întregului univers! Simt semnificația ei cu un joc unic, înveselească în timpul tău liber, demonstrând concurenți demni, ce poti face! Mult noroc!

 

Eador