Marcaje

Elite periculos

Nume alternative: Elit periculos

Game Elite Simulator spațial periculos.

Cucerirea spațiului este visul omenirii, care nu se va realiza de foarte mult timp. Desigur, unele țări își trimit navele pe orbita Pământului, studiază suprafața Lunii și Marte, utilizează satelit pentru a prezice vremea, pentru a-și monitoriza vecinii și pentru a efectua multe alte operații. Cu toate acestea, acest lucru este un babble copilăresc în comparație cu ceea ce jocul Elite Dangerous oferă simulatorului de spațiu. Acesta a fost dezvoltat de compania Frontier Developments, încredințând publicația Frontier Developments. A fost lansat în iarna anului 2014, iar ultima actualizare a fost în primăvara anului 2017. Este, de asemenea, următoarea serie Elite, dar mult avansată în ceea ce privește tehnologia.

Începând să joace jocul Elite Dangerous, un jucător experimentat va observa mult în comun cu versiunile anterioare. Cel mai important lucru care a fost păstrat este capacitatea de a naviga pe teritoriile vaste. În acest caz, dezvoltatorii au decis să nu lege jucătorul la convenții precum alegerea profesiei. De fapt, deși sunt prevăzute aici, dar sunt foarte condiționate. În orice moment, puteți să reconfigurați nava și să faceți ceva neobișnuit în rolul ales dacă este mai profitabil în această situație

Prin spini adânc în galaxii

După ce dorința de a descărca Elite Dangerous a fost întruchipată, novice-ul primește o navă și 1000 de unități monetare de credite. Acesta este singurul lucru de care aveți nevoie pentru a începe o carieră:

  • Comerciant
  • Pirata
  • Cercetător
  • Hunter în spatele capului

Dar, după cum am menționat deja, fiind un pirat și văzând o navă străină avariată, nu trebuie să terminați și să-i furiți. Vă puteți ajuta să restaurați funcțiile, să împărțiți alimente și combustibil, cu întoarcerea sprijinului său. Acest lucru vă permite să nu vă gândiți constant la rolul dvs., ci pur și simplu să acționați în funcție de circumstanțe, bucurându-vă de modul de joc.

În lumea deschisă există aproximativ 400 de miliarde. stele, astfel încât să se deplaseze acolo. Planetă nenumărate sunt unice în natură și resurse. Prin explorarea lor, puteți găsi depozite uriașe de minerale și începeți să le miniere. Lupta cu concurenții este inevitabilă. Deși expansiunile unor căi mari, dar căturate nu sunt atât de multe, și chiar mai mult studiat planetele, care se înmulțesc cu cei care vor să profite. Toate acțiunile tale au consecințe. De exemplu, dacă faci bine din punct de vedere economic, într-o zi vei deveni monopolist și vei putea influența piața externă. Același lucru este valabil și în cazul politicilor care au mai multă putere militară, el guvernează mingea.

V Elite Dangerous poate fi jucat prin selectarea unuia dintre cele 3 moduri:

  • Mass Online;
  • Un grup de jucători care se ocupă de manipularea în afara lumii online;
  • Single nu este o legătură directă cu alți jucători.
Poți să alegi una dintre forțele galactice și să-ți jurați credincioșia. Cu cât este mai mare statutul dvs., cu atât mai mult vă puteți influența deciziile. În partea de sus a guvernului se emite periodic o sarcină pentru a ataca, cine să ruineze, cu cine să înceapă negocierile și așa mai departe. Prin ascultarea și îndeplinirea cerințelor, jucătorul în schimb primește bonusuri de joc valoroase.

V Elite Toți cei periculoși așteaptă o aventură constantă și o acțiune nelimitată. Jucătorii înșiși controlează ceea ce se întâmplă în jurul lor, afectând cel mai bine puterea, profesia și rangul lor. Aici toți vor găsi un loc pentru comercianți, prospectori, politicieni, militari, mercenari liberi, pirați și alte profesii. Dezvoltați navele, oferindu-le noi trăsături și abilități. Echipați-vă cu o armă, deoarece chiar și un comerciant pașnic trebuie uneori să se apere. Căutați aliați și încheiați tratate de pace, începeți războaie și acționați ca un trimis.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more