Marcaje

Elsword

Nume alternative: Elsvords

Elsword online - În acest faytingovy RPG joc online gratuit cu o grafică două-dimensionale în stil anime. Joc online Elsword are suport gamepad, care este, puteți să-l joci cu un joystick. În acest joc, puteți deveni o legendă, câștigând victorii asupra adversarilor lor!

În scopul de a începe să joci acest joc, ai nevoie de Registrul Elsword. Pentru început, aveți nevoie pentru a merge la site-ul de joc, și de a descărca clientul jocului prin Pando Descarcă manager.

Cerințele de sistem necesare.

Sistem de operare: Windows 2000/XP;

CPU: 800Hz P3 sau P4 2. 7GHz;

Memorie: RAM 256M sau 512M RAM;

Hard disk: 1,3 GB - 2 GB de spațiu liber sau mai mult;

Video: GeForce MX400 (32M) sau GeForce FX5700/ATI Radeon 9600 (128M);

DirectX: 9. 0C 2006 Aug sau mai mare. NET Framework 2. 0 și 9. 0C 2006 Aug sau mai mare. NET Framework 2.

Instalarea clientul jocului, urmați instrucțiunile de instalare (detalii instalare pictat pe pagina de start în "joc"). După finalizarea instalării și intră în joc, introduceți numele de utilizator și parola. Înregistrarea pe acest fapt în joc Elsword se termină și poți începe să joci!

Elsword joc on-line oferă trei personaje jucabile: Elsword, Aisha și Rena.

Elsword - este un maestru de sabie și luptele excelente în corp la corp. Răspunsul său rapid, dar slaba protecție împotriva atacurilor magice. De la a juca cu clasa de baza Elsword Knight și ajungând până la 15 nivel, el poate alege între clasă Sword Knight and Magic Knight. Dar acest lucru nu este limita, acesta va continua să evolueze la niveluri mai înalte ...

Aisha - o vrăjitoare. Ea este specializată în lupta la rază lungă și poate lovi ținte multiple la o dată. Toate abilitatile ea atrage de la elementele. Începe să joace jocul online Elsword Baza de clasa Magician și ajungând până la 15 nivel, ea poate alege între clasa și Dark Mage mare Mage. Mai mult decât atât, ea, de asemenea, continua sa evolueze la niveluri mai ridicate ...

Rena - acesta este un trăgător care preferă un arc și săgeată. Având o relație strânsă cu forțele naturii, acesta are capacitatea de a spori atacurile magice. Începe să joace clasa de baza Elsword Online Ranger joc și ajungând până la 15 nivel, ea poate alege între o clasă și Combaterea Ranger Sniping Ranger. Următor, precum și Elsword, Aisha, el continuă să evolueze la niveluri mai ridicate ...

Joc online Elsword este o oportunitate pentru fiecare dintre personaje pentru a dezvolta abilitățile și clasele lor. Aici abilități de sistem copac. Pentru fiecare nivel nou da 2 punct de calificare, și cu un puncte de 5-calificare, personajul tău poate oferi acces la un nou set de aptitudini. Deteriorările cauzate de abilitățile dobândite, crește în mod semnificativ de la un nivel la altul.

Acest joc are în arsenalul său, îmbrăcăminte, de unelte și accesorii cosmetice care pot utiliza eroi.

Elsword on-line are mai multe misiuni interesante și incitante, care sunt în cele mai adânci temnite. În afară de misiuni eroul tău va lua parte la incitante PvP-lupte și quest efectua sarcini care sunt deschise în ceea ce privește dezvoltarea caracterului. Cu toate acestea, există o opoziție, unele locuri în joc, va trebui să treacă de mai multe ori. Acesta este facut special pentru acel jucător nu ar îndeplini încă toate sarcinile într-o locație care nu a putut merge la un alt. Dar recompensele pentru completarea quest-uri aici sunt destul de generos.

Eroul dvs. poate vizita orice locație, dar pentru trecerea de quest-uri speciale, el trebuie să ajungă la un anumit nivel. Complexitatea sarcinii depinde de ceea ce stadiu de eroul tău trece. Misiunile mai complexe sunt eliberate numai după ce trece de simplu.

Trebuie remarcat faptul că există bine implementate nu numai efecte sonore realiste, dar și efectele vizuale. În Elsword va juca frumos!

La încheierea revizuirii, vreau să adăugați: jocul produce suficient de bune impresie datorita splendoarea ei. Vrei pentru a verifica? Elsword înregistrare va oferi ocazia.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more