Marcaje

Empire Universe 2

Nume alternative: Empire Universe 2

Joc Empire Univers 2 a creat un masiv joc online bazat pe browser-ul de unde puteți alege propria cale în galaxie. Veți putea alege din 9 curse diferite, cu caracteristici unice și statisticile începând locuri de pe harta galactică joc Empire Univers II . Colecta 10 resurse diferite prin asteroizi miniere și moloz, configurați 21 șasiu nava diferit, cu peste 66 de componente - acest lucru vă va permite să aibă o mulțime de oportunități pentru experimentare. Cu 146 de tehnologii diferite de cercetare acest joc nu poate fi câștigat sau pierdut. Se pune un accent puternic pe gameplay-ul aliat Empire Univers 2 on-line , și de ce ar trebui să adere la unul din multe imperii sau crea propria dvs.. Folosiți nave de război de la lupte în timp real împotriva a sute de jucători ai echipei adverse și trupe pentru a acționa ca o ultima linie de apărare atunci când toate navele voastre vor fi distruse Empire Univers [_2_ ] 2 on-line .

Puteți deveni un savant, un pirat, un războinic, un comerciant și un vânător de recompense în joc Empire Univers 2. Cu mai mult de 120.000 de planete în 10.000 de sectoare în joc este destul loc pentru toată lumea!

Înainte de a juca Empire Univers 2, asigurați-vă că computerul dvs. îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz , 1GB RAM, card video - 128MB. Alăturați-vă în joc Empire Univers II nu ia mult timp și ușor:

1.                   Pe pagina principală, selectați elementul "înregistrare";

2.                   Enter;

3.                   Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4.                   Introduceți o parolă sigură;

5.                   Selectați "înregistrare" și Empire Univers 2 înregistrare este de peste.

Jocul are trăsături caracteristice. Acesta este un joc care are primul motor grafic 3D spațiale din lume, care este folosit JavaScript. Joc Empire Univers II oferte de luptă în timp real, precum și rapoartele on-line de lupte, 10 de resurse diferite, 21 șasiu nava diferit 146 de tehnologii. Nave spațiale Empire Univers 2 on-line pot fi asamblate complet de la 66 de componente diferite. Deja construite nave spatiale pot fi reconstruite sau modernizate - comandanți afecta puterea flotei. Joc accent puternic Empire Univers 2 făcute de sindicate pentru a promova. Aliniere (explorator, războinic, pirat, comerciant, vânător de recompense neutru,) jucător bazat pe stilul său de joc Empire Univers 2 on-line .

Jucătorii pot fi grupate în imperii, se pot organiza campanii de lupta, planete poate fi câștigat.

Veți Empire Univers 2 joc și dau seama că pentru primele 30 de zile, puteți crea planeta ta, începe cercetarea pentru a obține resurse, etc etc În acest moment, planeta va fi protejat în totalitate, dar flote dvs. poate fi atacat. După 30 de zile, protecția Empire Univers 2 on-line este de peste, indiferent de cât de multe puncte pe care le avea.

Joc Empire Univers 2 vă va oferi posibilitatea de a bombarda navele de pe suprafata, care pot fi atacate de către orbiters. Nave de pe planeta numita rezonabil și include repararea de nave, nave de recuperare, vase.

Joc Empire Univers II vă va oferi o varietate de națiuni. De exemplu, Dzhamozoidy - un popor care a trăit în simbioză cu ei înșiși și lumea lor. Acest lucru a fost demonstrat de logo-ul care reflectă originea și unitatea poporului în joc Empire Univers II . Veganiantsy sunt voință monument fel. Metabolismul lor este semnificativ diferită de alte rase Empire Univers 2 on-line . Este cunoscut faptul că oamenii au trebuit să se adapteze la diferite condiții climatice în care acestea evoluează. În acest scop, oamenii s-au organizat în asociere banal Empire Univers 2 on-line .

Pe celelalte națiuni puteți afla mai multe de joc Empire Univers 2 on-line !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more