Marcaje

Înrolat

Nume alternative: Înrolat

Jocul Alăturat Al Doilea Război Mondial nu se oprește niciodată.

Deși s-au creat destul de multe produse de joc pe tema militară, acesta încă bântuie dezvoltatorii. Toată lumea apreciază visul de a crea ceva care va fi radical diferit de concurență. Una dintre aceste încercări a fost jocul Enlisted, un shooter multiplayer din partea clientului care redă episoade reale din al doilea război mondial.

Autorul proiectului este compania din Letonia Darkflow Software, care a reușit să atragă atenția asupra creierului său într-un mod destul de neconvențional. În Alăturați, alături de alte misiuni, există un mod comic April Fools, când soldații se luptă doar în chiloți, sunt înarmați cu tacâmuri împreună cu armele convenționale, iar tigăile, colinderele și fierul de waffle servesc drept protecție. Ideea le-a plăcut foarte mult jucătorilor, iar la cererea lor a fost lansată ca un produs separat numit Cuisine Royale.

În afară de o digresiune plină de umor, altfel cei care doresc să descarce Enlisted vor primi un scenariu serios, echilibrat și grijuliu al unui război mare. După cum spun ei înșiși dezvoltatorii, au vrut să se îndepărteze de versiunea clasică a misiunilor și luptelor, când grupurile de participanți luptă între ei pentru o anumită recompensă, ceea ce pare mai mult o competiție sportivă decât o adevărată strategie.

Despre cele mai importante momente de joc.

Cu toate acestea, autorii nu numai că nu au dorit, dar nu i-au putut priva pe jucători de posibilitatea de a-și măsura puterea. Dar ridicarea lui la un nou nivel a devenit sarcina principală. După ce începeți să jucați Enlisted, puteți să vă creați propriile echipe și să le trimiteți într-o misiune, dezvoltând personal un plan pentru implementarea acestuia. Fiecare soldat este o persoană reală și, prin urmare, există întotdeauna un factor uman. După ce ai ales o misiune, gândește-te la o strategie și distribuie comenzi:

  • Ia o poziție și câștigă un picior pe pământ;
  • Țineți dușmanul până la ultimul;
  • Oferă acces la echipa ta;
  • Suflă podul;
  • Distruge vehiculele blindate etc. etc.
În primul rând, trebuie să descărcați jocul înscris pe PS (alte platforme nu sunt încă furnizate) și abia după aceea veți stăpâni în spațiul virtual.

În timpul lucrărilor la proiect, autorii au decis să ofere jucătorilor posibilitatea de a acționa atât de la prima persoană, cât și de la a treia persoană. Dar mai târziu au crezut că viziunea unui observator exterior este mai ușoară, deoarece vă permite să evaluați situația din diferite unghiuri, ceea ce nu este disponibil în lumea reală. Având în vedere că accentul se pune pe realism, s-a decis eliminarea completă a vizualizării persoanelor a treia, permițându-le participanților să simtă toate acele emoții ale unui soldat prins într-un șanț atunci când un tanc uriaș se înghesuie spre el.

Puteți juca jocul înscris ca parte a unei echipe de până la 20 de persoane și, în același timp, pe câmpul de luptă, uneori, există până la 150 de participanți. Această limitare nu este întâmplătoare, deoarece cu cât sunt mai mulți soldați pe site, cu atât sunt mai grave cerințele pentru detalii și capacitățile computerizate. Revenind la problema realismului, merită să spunem că forțele partidelor nu trebuie să fie egale, deoarece în realitate acest lucru nu există. Uneori inamicul este semnificativ superior dvs., dar nimeni nu a anulat operațiunea. Există însă posibilitatea de a alege în fața ultimului soldat sau până la finalizarea cu succes a misiunii.

O altă caracteristică a jucăriei iPlayer înscrisă este faptul că nu numai fiecare soldat este unic aici, ci și arma cu istoricul, defectele și marcajele sale. Arsenalul de luptă este destul de extins, așa că există arme personale ușoare și echipamente ale tuturor calibrelor. Deja la momentul anunțului, jocul Enlisted a câștigat simpatia jucătorilor și a profesioniștilor obișnuiți. Rămâne să vă creați propria opinie, alăturându-vă gameplay-ului.

 

Înrolat