Marcaje

Enslaved: Odyssey de Vest

Nume alternative: Enslaved: Odyssey de Vest

Enslaved: Odyssey pentru Occident - un joc demonstrează perfect modul în care ar trebui să se facă proiectul în stilul de acțiune și aventură. Proiectul a fost creat special pentru Xbox și Playtstaion, iar astăzi îl puteți testa pe computerul personal. Jocul a fost dezvoltat de către celebrul Ninja Teoria britanic. Prezentarea oficială a avut loc în anul îndepărtat 2010, dar, cu toate acestea, proiectul de populare se bucură astăzi. Privind la joc, și să înțeleagă într-adevăr, dar aceasta este o mare calitate și interesant, nu le place orice gamer?

Enslaved: Odyssey pentru PC-ul de Vest - ne spune povestea Maimutei - un adevărat specialist în domeniul de supraviețuire extremă. Se simte ca un pește în apă în vasta lume apocaliptică mesaj. Maimuță ajută Trip mică și fragilă pentru a atinge obiectivul și să rămână în viață.

Înarmat cu Monkey - un personal puternic, care ușor se poate transforma chiar si cele mai teribile de roboți într-o grămadă de metal. În timpul jocului te va lucra îndeaproape cu Tripp, ca fata pentru a face față cu decizia aruncă regulat puzzle-uri de joc. Astfel încât să puteți cu ușurință în Enslaved: Odyssey pentru Occident de a juca, ține cont de faptul că personajul va fi foarte util nu numai în îndeplinirea sarcinilor, acesta poate fi un avantaj real în lupta - nu costa nimic pentru a distrage atenția chiar și adversarul cel mai formidabil și apoi abil sărind pe spate, distruge combo-uri.

Continuare nostru Enslaved: Odyssey pentru o vedere de ansamblu povestea de Vest din caracteristicile majore ale jocului. Deci, la începutul personajele tale va avea o sumă minimă de șoc și tehnici de luptă, dar cu cât jocul progresează, mai multe aptitudini pe care le puteți obține. Îmbunătățirile poate arata modul cel mai divers - protagonistul poate crește nivelul maxim de sănătate sau preda personalului său de a lucra cu taxele de plasmă. Ce altceva este pregătit pentru tine de a juca, învăța, testat personal.

Pentru a începe gameplay-ul, va trebui să descărcați Enslaved: Odyssey pentru Occident. Aceasta se poate face va fi în câteva secunde de a merge la orice tracker torrent disponibile. Odată ce ați intra în joc, ai afla că va fi disponibil pentru doar două tipuri principale de taxe au variat. Ele pot fi asurzitoare și plasmă. Plasma poate rapid și "fără probleme", a elimina inamic pentru o pereche de fotografii. Dar cu situația taxe asurzitoare este ceva mai mare - acestea permit neutraliza inamicii chiar si la o distanta mare, și să-l vulnerabil la atacuri pentru viitorul apropiat. Care metodă este potrivit pentru tine va alege pe cont propriu, în curs de dezvoltare propria lor strategie unic.

Pentru a vedea pentru tine peste tot, pentru a oferi re-Enslaved: Odyssey la remorcă video de Vest, unde toate avantajele și caracteristici ale jocului descris în cele mai mici detalii.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more