Marcaje

Ecou al Soul

Nume alternative: Ecou de Soul, EOS

Joc Echo a Soul - un joc nou, care este încă în dezvoltare. Acest joc este creat de către Coreea de studio.

Joc Echo de Soul joc on-line este în stilul de ficțiune și a creat în genul de MMORPG-ul, și este, de asemenea, considerat un client de joc.

Cei care nu au timp pentru a sta la calculator, atunci nu este o veste buna - este capabil de a descărca jocul Echo Sufletului în smartphone-ul.

În acest joc există un sistem unic - un sistem de duș. Ce este, vă va învăța atunci când începe jocul Echo de Soul.

În Echo de Soul înregistrare are loc, precum și în alte jocuri. Pentru a va inregistra, va trebui să introduceți numele de utilizator și parola pentru joc. Având în vedere că jocul este încă în dezvoltare, cu această ocazie, nu este complet nici mai multe informații.

Joaca Echo din sufletul poate în mod natural fiecare persoană care a înregistrat pe site-ul care au setările computerului să îndeplinească cerințele de joc.

Pentru că acest joc este încă în dezvoltare, nu este încă cunoscut exact ce parametri ar trebui să fie de la calculator. Singurul lucru pe care trebuie doar să se aștepte - o cerință la Internet. Trebuie să fie mare.

În Echo de Soul va juca, de învățare povestea a zeiței care sa sacrificat pentru a salva planeta. Sufletul ei a fost împărțită în particule mai mici, care au fost, în diferite părți ale Pământului.

Joc Echo de Soul on-line vă oferă patru clase de personaje:

1) Warrior - este clasa cea mai puternic, care are scopul de a combate. Are un atac puternic.

2) Warlock - nu inferior pentru a combate soldați. Magia lor toate frică, să nu fie nimeni în cale.

3) Rogue - este rapid și de clasă ciudate. Ei pot efectua sarcini de orice complexitate.

4) Garda - este o clasa de îndrăzneț care îi protejează pe cei care au nevoie de ajutor.

Firește fiecare clasă are propriile caracteristici, care le-au ascuns pentru luptă.

EOS joc vă oferă libertatea de a lucra la aspectul de caracterul tău. Aveți posibilitatea să modificați culoarea feței lui, ochii, forma, și, de asemenea, pentru a ridica un fir de păr uimitor și un costum superba.

Aveți în joc Ecoul Soul va avea nevoie pentru a efectua o varietate de quest-uri care sunt asociate cu sufletul de o zeiță.

Împotriva ta în joc va acționa schelete, monștri ciudate și alte creaturi oribile. Da puterea de a aduce caracterul tău. Și pentru a le veți obține o bucată de suflet a zeiței.

Particule, mulțumesc, puteți deschide un efect special care te va ajuta in lupta.

De asemenea, în joc Echo de Soul au animale de companie care vă va ajuta. Unele dintre ele aveți nevoie pentru a conduce. În plus față de lupte, va trebui să rezolve puzzle-uri care nu sunt în puterea fiecăruia.

Joc Echo de Soul dinamicii online, complete, provocări interesante și aventuri incitante.

Așteptați rusificare în viitor a site-ului și finalizarea a site-ului de jocuri.

Echo de Soul on-line să fie sigur că va câștiga și vă va oferi momente minunate pe care le va fi cu siguranta impresionat și nu va lăsa indiferenți.

Intra in lumea de Echo de Soul si de a invata despre legenda frumoasa zeita, care a decis să meargă pe un act curajos de dragul de viețile altor oameni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more