Marcaje

Epic Battle Simulator 2

Nume alternative:

Epic Battle Simulator 2 este un joc de strategie în timp real extrem de neobișnuit. Jocul are o grafică 3D impresionantă și o voce bine executată.

Aici trebuie să devii comandant și să conduci bătălii la scară largă.

Epic Battle Simulator 2 va fi interesant de jucat. Sunt multe campanii care vă așteaptă.

Un număr mare de bătălii care implică cele mai incredibile unități de luptă.

  • Arcași
  • Lanceri
  • Cavalerie de război
  • Arme de aruncat
  • Elefanti

Războinici din diferite epoci pot concura cu acest joc, există chiar și gâște lupte și alte personaje din basme și legende antice.

Jocul este foarte spectaculos. Aceasta nu este o bătălie de zece adversari împotriva zece și nici măcar o sută împotriva unei sute. Armate de multe mii, în care fiecare războinic luptă separat. Datorită optimizării excelente, toată puterea GPU-ului este folosită pentru a simula tot ceea ce se întâmplă. Acesta este ceea ce a făcut posibilă realizarea unor astfel de bătălii la scară largă în acest joc.

Un editor de scripturi la îndemână este construit în deoarece jocul are o mulțime de bătălii individuale și campanii întregi create atât de dezvoltatorii jocului, cât și de alți jucători. Puteți chiar să vă realizați propriile idei și să împărtășiți rezultatul cu alți jucători din întreaga lume.

Totul este limitat doar de imaginația ta. Depinde de tine să decizi ce fel de bătălie va fi. O bătălie cu hoarde de zombi, o bătălie între elfi sau oameni cu orci sau poate chiar bătălii între animale de diferite specii.

Experimentați și vedeți ce obțineți. Poate că creația ta va atrage mulți jucători și va deveni cea mai populară campanie disponibilă în joc.

Pe câmpul de luptă aveți mai multe moduri de control:

  1. Conduceți o întreagă armată deodată controlați bătălia din vedere de ochi de pasăre
  2. Preluarea controlului asupra unei singure unități vă permite să vedeți ceea ce se întâmplă mult mai aproape în detalii uimitoare
  3. Controlează un singur războinic cufundat în haosul luptei împotriva armatei inamice în rândurile armatei tale

În timpul jocului, puteți comuta oricând la alt mod de control și puteți vedea câmpul de luptă într-un mod complet diferit.

Jocul evoluează în mod constant și câștigă noi funcții pe măsură ce sunt lansate actualizări. În acest moment, acesta este doar acces anticipat, iar până când proiectul va crește până la lansare, totul va deveni și mai interesant și cu siguranță și mai spectaculos.

Jocul va atrage oamenii care doresc să participe virtual la bătălii istorice sau doar să privească bătăliile care nu s-ar putea întâmpla în realitate. Există multe campanii, dar nu ar trebui să vă așteptați la intrigi complicate de la un astfel de joc din motive evidente.

Unele bătălii par destul de sângeroase, deoarece jocul nu este potrivit pentru oameni și copii impresionați.

Epic Battle Simulator 2 descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți achiziționa jocul de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial al dezvoltatorilor. Mai mult, achiziționând jocul în acces anticipat, sprijiniți dezvoltatorii și aveți posibilitatea de a cumpăra creația acestora cu reducere.

Instalează jocul chiar acum și ți se garantează gradul de general în fruntea numeroaselor armate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more