Marcaje

Era Clone Wars

Nume alternative: Era Clone Wars

Desigur, ascultarea numele, credeți că jocul este un alt fantezie Clone Era care te duce în lumea de evenimente ireale. Dar grabeste-te pentru a risipi imaginația ta. Acest joc - este mai mult decât doar un joc on-line. Acesta a fost creat de către oamenii obișnuiți care doresc să ajute aceiași oameni obișnuiți și găsească locul lor în viață. În plus, acest joc - o modalitate foarte bună de a face bani în plus. Ar trebui să se alăture pur și simplu pentru a intelege modul neobișnuit acest joc este cu adevărat.

Acest proiect extraordinar care, deși la început e greu de crezut, vă va ajuta să se realizeze în viața reală. Această strategie economică. Prin înregistrarea în joc, te afli într-un oraș virtual, unde trăiesc oamenii, politica de dezvoltare, economia. Și personajul tău va deveni realitate ta clona. Redarea în epoca a clonelor gratuit, va fi capabil de a participa simultan la dezvoltarea de afaceri reale, care vor fi discutate mai jos.

Ca în toate proiectele online, perioada procesului de înregistrare Clone este obligatorie și necesară. Întreaga interfața jocului traduse în limba rusă, astfel încât a face cu specificul completarea formularului de inscriere si cu toate sfaturi de joc de bază nu este dificil.

1 . Pentru a începe înregistrarea, va trebui să merg cu același nume link-ul situat în partea de sus a paginii.

2 . Următoarea deschis în fața ta formularul de înregistrare, va trebui să completați toate câmpurile pentru conformitate cu instrucțiunile sistemului, atunci aveți posibilitatea să a început în timpul Clone Wars pentru a juca.

Dacă se dorește, orice nou membru de marcă al proiectului va fi capabil de a utiliza paginile lor de origine Facebook sau Facebook pentru a intra în joc.

Până în prezent, proiectul a implicat mai mult de 400.000 de persoane, iar conform statisticilor, majoritatea dintre ei au fost capabili să renunțe la locul de muncă complet multumit cu câștigurile obținute în joc. Toți jucătorii comunica nu numai unul cu celălalt prin joc, au, de asemenea, organizează regulat întâlniri în viața reală, care face schimb de experiență de joc cu jucători de brand noi.

Esenta de joc - de a trăi viața de clona ta la locul de muncă, să dezvolte, să încerce să câștige cât mai mulți bani pentru a satisface toate nevoile lor. Puteți juca jocul Clone Era dezvolta și de a oferi idei și proiectele lor, fiecare dintre care vor fi luate în considerare de către administrația a sistemului și în cazul în care acesta este aprobat, se pune în aplicare în viață. Procesul de dezvoltare a jocului depinde numai de imaginatia ta, asa ca nu ezitati! Veți avea nevoie pentru a da doar ordine de clona lui, el va efectua în mod sistematic, chiar dacă nu se poate de ceva timp pentru a vizita proiectului.

În Republica Dominicană este acum în curs de dezvoltare în mod activ ranch "Land of clonelor", o parte din veniturile din activitatea de care este direcționat către Clone Era online pentru a promova cei mai activi și talentați. De asemenea, proiectul jucătorii savvy mai dedicate pot obține ca premiu stimulent bijuterii pretioase produs la fabrica, de asemenea, deținută de proiect.

 

Wars Clone eră de înregistrare on-line