Marcaje

Eredan ITCG

Nume alternative: Eredan ITCG

Joc Eredan - nou, dar deja iubit de milioane de browser gratuit pe bază de carte de joc. Ea se mișcă jucătorul de la realitate într-o lume magică neobișnuit în cazul în care poate fi oricine - un războinic mare sau comercială expert simplu burghez sau magician. Jocul surprinde literalmente din prima secundă, ca într-o lume de vis este foarte interesant. În ciuda faptului că jocul este declarat ca o carte, o varietate de miscari este pur și simplu uimitor. Și-l ajută pentru a oferi o lume de fantezie și de o incredibila suma de miscari de joc.

Cerințe pentru joc sunt foarte simple:

1.                        Accesul la Internet la o viteză de cel puțin 500 k / sec.

2.                        OS - XP, Vista, 7 sau similar.

3.                        Memorie de cel puțin 1 GB.

4.                        Placa video si placa de sunet.

5.                        Abilități minime de management de tip joc Solitaire.

Jucătorul va găsi ceva pentru toată lumea - de exemplu, colectarea de cărți și eroi, comerț cu alte jocuri de jucători, de a participa la turnee, jocuri și multe jocuri. Eredan ITCG on-line - mai mult de 700 de carduri, care va asigura combinații nenumărate. Și apoi - toate mecanica de joc este conceput pentru ceea ce trebuie sa te uiti pentru cărți și combinarea acestora, și că schimbarea

Dacă vă decideți să se angajeze în colectarea, să fie pregătit pentru faptul ca trebuie sa te uiti hărți simple și complexe, rare și comune, și așa

Chiar și astăzi, milioane de jucători petrece multe ore la jocul de cărți. Și în fiecare zi, există mai multe și mai mult. În Eredan ITCG înregistrate de simplu și este gratuit. Singurul lucru care poate complica un pic de ea - este lipsa de versiunea rusa. Va trebui să joace un cunoștințe rudimentare de limba engleză.

Interfața de joc este simplu, prietenos și, în același timp intuitiv, astfel încât nu există nici o lucrare de a înțelege ce să facă și cum. Dezvoltatorii au reușit să creeze nu numai un joc de mare, dar, în același timp, oferă intrare în ea în două moduri - simplu registru sau intra prin intermediul Facebook (Facebook).

La începutul jocului ajută rezolva fată Amnesia. Și programul de instruire este format din doar trei pași. Dar, autorii susțin că ar trebui să se acorde o atenție deosebită la primul pas. În ea în lupta împotriva a doi lupi este un erou. Este aici avem de a afla care sunt întrebările și modul în care se joacă. După aceea, ar trebui să se ocupe cu curse, pentru că eroul poate aparține la una din mai multe rase - oameni, elfi, fiare, strigoi etc etc În plus, fiecare personaj va fi legat la clasa. În jocul lor, prea puțini - experimentat războinic dur, lumina degete preot Marauder înțelept. Există, de asemenea, breasla, care sunt responsabile de competențe specializate.

Cea de a doua fază de formare va trebui să lupte cu soldații. Joaca Eredan ITCG este, de asemenea, interesant, pentru că întotdeauna trebuie să se joace cu eroi adevărați, să învețe de la ei arta de a lupta si, astfel, a lua propriile decizii, să găsească o cale de ieșire din situații dificile.

In Eredan ITCG juca poate fi infinit, deoarece acolo se vor aduna nu numai colectarea, dar, de asemenea, face propriile pachete, și așa o combinație de etc În plus, magazinul de joc pentru a cumpăra hărți scumpe și valoroase, pompat repede erou.

 

Eredan ITCG de înregistrare on-line