Marcaje

Evoluția eternă

Nume alternative:

Eternal Evolution este un RPG IDLE interesant pentru dispozitive mobile. În acest joc veți vedea o grafică de calitate excelentă în stil de desene animate. Muzica este drăguță, iar vocea personajelor este foarte realistă.

Înainte de a începe să joci Eternal Evolution, creează-ți un nume de joc și selectează o imagine de avatar.

Dacă joci pentru prima dată acest tip de joc, nu-ți face griji, datorită tutorialului clar și concis de la începutul jocului, poți înțelege cu ușurință totul.

Fă-ți echipa cea mai puternică din lumea magică a fanteziei.

  • Finalizează misiuni pentru a obține noi luptători
  • Dezvoltați abilitățile tuturor membrilor echipei
  • Deveniți liderul arenei
  • Alăturați-vă unei bresle și participați la raiduri

de jocuri incredibil de diverse vă așteaptă.

În primul rând, merită să decideți ce războinici să alcătuiască o echipă, astfel încât abilitățile fiecăruia dintre ei să întărească și să completeze talentele tuturor celorlalți. Cu siguranță aveți nevoie de un războinic puternic pentru prima linie capabil să reziste atacurilor inamice. În plus față de el, este nevoie de un magician și un arcaș pentru a provoca o cantitate incredibilă de daune de la distanță și o unitate care va restabili rezistența luptătorilor sau va slăbi adversarii.

Depinde de selecția corectă a echipei cât de mult succes poți obține în joc. Atunci trebuie doar să-ți dezvolți luptătorii câștigând experiență în lupte. Decideți care dintre abilitățile unice ale fiecărei unități să le dezvoltați. Ridicați clasa de eroi, acest lucru va oferi o creștere semnificativă a puterii și rezistenței luptătorilor.

O campanie în joc este în esență un antrenament mai detaliat care vă permite să înțelegeți care sunt punctele forte și punctele slabe ale claselor de bază și să aduni echipa inițială.

În continuare vei găsi o arenă nemiloasă și sute sau chiar mii de bătălii cu echipe ale altor jucători.

Sistemul de luptă este simplu, sarcina ta este să folosești abilitățile speciale ale războinicilor în timp util și să alegi pe care dintre adversari să-l atace sau care dintre aliați are nevoie de sprijin în acest moment. Nu este necesar să controlați în mod constant tot ce se întâmplă pe câmpul de luptă, dacă aveți încredere în superioritatea echipei față de inamic, puteți activa modul automat de luptă.

Nu uitați să vă îmbunătățiți armele și echipamentele. Acest lucru poate oferi luptătorilor tăi un avantaj suplimentar în timpul luptei.

Comunicați cu alți jucători, alegeți sau creați o alianță. Ajută-ți aliații să se dezvolte și să ia parte la raiduri comune.

Nu rata nicio zi. Conectați-vă în mod regulat și obțineți recompense de conectare zilnice și săptămânale.

Verificați periodic actualizări. Jocul este actualizat constant cu noi eroi și locații, unde te așteaptă descoperiri valoroase și noi adversari.

Pentru comoditatea ta, în joc există un magazin de unde poți achiziționa resursele necesare, cărți de luptători și alte obiecte utile atât pentru moneda din joc, cât și pentru bani reali. Gama este actualizată zilnic.

Puteți descărca

Eternal Evolution gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Începe să joci acum și devii cel mai formidabil războinic din arenă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more