Marcaje

Europe 1400

Nume alternative: Europe 1400

Europa 1400 on-line - un joc gratuit bazat pe browser, în care vă puteți crea propria dvs. dinastie. Aici poate fi un comerciant complicat și maestru respectat, sau ticălos ciudate ...

Europe 1400 este disponibil online in orice browser și instala clientul de joc nu trebuie să fie menționate!

Pentru a intra în joc, ai nevoie de Inregistrare Europe 1400: câmpurile de înregistrare de pe pagina de start a alege un server de jocuri, introduceți numele de dinastia ta viitoare (numele jucătorului), adresa de e-mail. Adresa poștală (e-mail) și parola. Apoi, sunt de acord cu Termenii de jocuri, și în acest Înregistrarea în Europa 1400 capete joc, te duci la o nouă pagină, puteți crea o imagine a eroului. Aici puteți alege sexul personajului, un avatar si atribuie un nume. Dacă faceți clic pe tab-ul "Master" pot opta pentru emblema lor dinastia și primul său atelier de lucru, în următoarele domenii: Maestru Cartridge, om de stiinta si Rogue. Acum, dacă sunteți gata pentru a începe jocul, faceți clic pe "Start Game" și a intra în suprafața de joc!

Personajul tău are șase talente: Meșteșug, elocvență, Darkness, magie de cunoștințe, de luptă și de negociere. Îmbunătăți aceste talente se poate folosi artefacte. Nivelul maxim de transport - 100.

Pe lângă talent, este posibil în joc pentru a alege un alchimist profesie, Farmer, Thief, preot, jefuitor, proprietar de taverna, fierar, dulgher, sau Weaver.

Joc online Europa 1400 oferă cinci locații ale orașului, care va avea loc în jocul principal. Acestea sunt: ​​masterat District, taverne de Vecinătate cartier Gangster, păduri și oamenii de știință District. În aceste locații personajul tău poate avea misiunea (sarcini quest).

Inițial, personajul tău va trebui să adune resurse sau le cumpere de pe piață (resurse în joc sunt diferite, în funcție de direcția de studio). Cu resursele de la atelierul său vă poate produce bunuri, care apoi pot fi vândute din nou în piață, și de bani pentru a construi mai multe mai multe ateliere de lucru (puteți construi patru ateliere de lucru) și extindă personalul de exploatare.

Important! Dacă nu sunteți mulțumit cu stăpânul tău, acesta poate fi distrus.

Joc online Europe 1400 este un centru comercial major pentru toate tipurile de produse, această piață. Aici puteți cumpăra, vinde, gestionarea, transportul și cer (dacă există această nevoie). Jocul are propria moneda - de aur. În plus față de aur, există Rubine, care poate vinde pentru "adevărat".

Împreună cu dezvoltarea de reședință (ședere poate dezvolta prin extensii și îmbunătățiri), personajul tău va învăța talentele și tipuri de comerț și a planului de intrigi.

Joaca joc online Europe 1400 poate, cu spionii lor, care vor monitoriza ceilalți jucători, și să colecteze probe împotriva lor.

Europe 1400 joc on-line are o astfel de clădire ca Primăria. Acesta este locul în care viața politică a orașului: există cărți de drept revizui birouri si sala de judecată. Aici puteți cumpăra titlu (crește reputația dumneavoastră, și sunt necesare pentru anumite poziții și extensii reședințe), sau de a face o cerere pentru noua clădire.

Joc Europe 1400 Online vă oferă construi imperiu economic, folosind meserii, devenind un comerciant competenți și urca la Olympus politic. Avand o colibă ​​simplă în joc poate fi transformat în palat. Totul va depinde de eforturile tale.

Joaca joc online Europe 1400 este posibilă, prin intermediul comerțului cu alți jucători direct, prin depozit. În acest caz, va continua să beneficieze de prețuri, care sunt independente de piață.

Atingerea influență și bogăție suficient, personajul tău poate face o carieră politică. Prezența de diferite poziții diferite, să-i dea privilegiile și bonusuri, care să permită pentru a consolida impactul și zdrobi concurenții lor.

Pentru a juca în Europa în 1400, vă puteți alătura breasla sau prin crearea de propriul dvs.. Cu ajutorul Guild, jucându-se cu alți jucători, puteți obține mai mult în joc ...

Jocul are o grafică tridimensională, atât în ​​Europa, în 1400, va juca destul de bine!

Având în vedere că jocul este destul de o mulțime de caracteristici diferite, care cel mai bine să nu descriu oferite. Cea mai bună opțiune ar fi Europa 1400 de înregistrare, prin care putea vedea tot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more