Marcaje

Euro Truck Simulator

Nume alternative: Euro Truck Simulator

Joc Euro Track Simulator - un joc liniștit, perfect pentru o pauză liniștită, departe serile reci de iarnă. Acest joc de simulare care intruchipeaza perfect cele mai bune calități ale strategiei economice. Este un fel de joc de veteran, ca lansarea sa oficială a avut loc în 2008, 2012 și dezvoltatorii ultimele proiectului au fost deja prezentate în continuarea acesteia. Grafica jocului nu sunt cu siguranta cea mai înaltă calitate și luminoase, dar ea a devenit normă în materie de punere în aplicare a simulatoare camionagii. Proiectele de acest tip ia practic complot și execuție gameplay.

Joc Euro Truck Simulator - sansa ta de a deveni un șofer de camion. Dacă v-ați visat întotdeauna de a deveni un șofer de camion care transportă diverse bunuri peste întinderi de pământ, aceasta este sansa ta. Jocul este jucat de la prima persoana, ci pentru că pe ecran va fi afișat toate vitezometre și ecranele. Pentru a înțelege mai bine ce este acest joc, puteți vedea un trailer special videoclip Euro Truck Simulator. În plus față de orice participant va avea acces la harta, care va fi aplicat în prealabil a rutelor de export. Toate făcut cât mai realist și gânditor, astfel încât fiecare conducător auto poate regla oglinda de la tine. Pentru a vă asigura personajul tău nu este obosit, ecranul setat la indicatorul scară adecvată.

Euro Truck Simulator Rusia și multe alte țări au reușit să aprecieze. În fața fiecărui jucător va avea un număr foarte mare de misiuni și sarcini pentru care performanța se datorează bonus de stimulare și premii în numerar. Personajul tău va trebui să monitorizeze îndeaproape starea autovehiculului dumneavoastră (care este, de asemenea, ușor de a face cu o scară exponențială special) și repara-l ori de câte ori aveți nevoie pentru a nu rămâneți blocat pe drum undeva.

Pentru a vă intriga mai mult, și ai putea descărca mai repede Euro Truck Simulator, a spus despre proiect disponibil în carieră, care este, pe tot parcursul jocului, veți fi în picioare în fața unui scop bine definit. Pentru a atinge rangul de fiecare lucru nou, va trebui să joci Euro Truck Simulator, desfășoară o serie de sarcini specifice. Jucatorul nu este plictisit, locuri de muncă cu fiecare nou nivel va fi mult mai complicat.

Pe măsură ce devin o mulțime razvozyaschim conducător auto, în direcții diferite, va trebui să aibă grijă de a obține licențe și vize. Aduna suma necesară de bani, poti cumpara un permis de intrare într-o anumită țară. Creșterea costurilor de licență în funcție de mărimea țării. Joc conceput pentru fleacuri, asa ca ca șoferul va fi necesar separat pentru a obține o autorizație pentru transportul de mărfuri periculoase. După cum puteți vedea, nu va fi plictisit după ce îl puteți descărca de euro Track Simulator.

Chiar și în ciuda faptului că în prezent nu este posibil să se joace în Euro Truck Simulator download gratuit (valoarea declarată variază între 7-8 dolari), mulți jucători sunt participanți activi în cadrul proiectului și să învețe să trăiască viața unui camionagiu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more