Marcaje

Euro Truck Simulator 2

Nume alternative: Euro Truck Simulator 2

Joc Euro Track Simulator 2 - continuarea celebrului pro-viață proiectului șoferi de camion simulator. Așa cum sa arătat, jucătorii la suflet ca simulatoare care nu fac 90% din posesia de la tensiune și de a dezvolta strategii și planuri viclene, ci doar oferă o oportunitate de a vă relaxa și de a trăi viața omului de rând. Dezvoltatorii acestui proiect au fost cehii SCS Software. Continuarea simulator legendar complet renovat și se mândrește cu o performanță îmbunătățită, mai multe activități distractive și, desigur, grafice mai avansate. În toate acestea, puteți fi sigur că doar uitandu-te la Euro Truck Simulator 2 trailer video.

Principalul obiectiv urmărit de către dezvoltatorii proiectului, a fost cât mai aproape de realitate joc realitate. Acum, nu toate drumurile va fi capabil să depășească rapid și fără probleme, jocul Euro Truck Simulator 2 a pregătit pentru tine câteva surprize, care sunt în punerea în aplicare a congestie pe drumurile și caramele. Va varia și poate provoca blocaje de trafic (pe care le puteți afla în cadrul jocului), și în funcție de opțiunile pe care trebuie să alegeți din situațiile propuse. Creatorii au încercat tot posibilul, pentru ca acum calculatorul este de conducere în conformitate cu toate regulile de circulație (ținând cont de toate nuanțele - dreptul de interferențe, convențiile minore și așa mai departe - ea pur și simplu nu se poate ajunge să descărcați Euro Track Simulator 2).

În acest moment proiectul este realizat perfect sistemul de indicatoare rutiere. Cele mai multe dintre ele sunt destinate pentru a limita viteza de circulație a eroul. Stabilit inițial limita de viteză este de 90 km, dar dacă vrei această setare puteți dezactiva. Odată ce sunt în măsură să Euro Truck Simulator 2 download, veți vedea pentru tine in "legitimitatea" de noua versiune a jocului, pentru că există chiar autoturisme limitele de viteză pentru anumite țări.

Desigur, ca și în toate simulările, jocul Euro Track Simulator 2 oferă participanților un timp câteva joc accelerat. Driver-ul poate conduce fără odihnă la 11 ore, dar după această dată, se ia urgent 9 ore de odihnă, și veți avea nevoie de a planifica pentru a putea ajunge la un hotel decent pentru o noapte. Simularea oboseala, de asemenea, a realizat foarte realist, acum că personajul tău va fi epuizat de oboseală, a ecranului de joc este complet închis, și de control al vehiculului va fi cu adevărat pierdut, care este de natură să provoace lovi eroul într-un accident. Apoi, pentru a continua în Euro Truck Simulator 2 joc, veți avea nevoie pentru a repara masina la statia de serviciu. Dacă se dorește, simularea de oboseală în setările pot fi, de asemenea, oprit.

Toți cei care doresc să Euro Truck Simulator 2 gratuit de download pentru a anunța că jocul în prezent costă aproximativ 20 dolari, în timp ce cumpararea de pe site-ul oficial.

 

Euro Truck Simulator 2