Marcaje

Evoluție

Nume alternative: Evoluții

Joc Online Evolution - joc de browser gratuit. Aceasta este o oportunitate unică de a intra în lume, după cataclism, pentru a lua parte la renașterea ei. Evoluția joc on-line - o luptă continuă pentru supremație dintre cele trei elemente. Toată lumea a fost mult timp cunoscut de o forță neutru bine și rău, precum și, concepute pentru a menține echilibrul. Evoluția on-line vă oferă posibilitatea de a face alegeri și să devină una dintre părți. Alăturați-vă Evolution vă va face un joc de partid și deschide ușa către lume necunoscută a viitorului. Acest joc este setat pe un server puternic și, prin urmare, are o rată mare. Dar, dacă doriți, puteți instala pe computer partea de client a jocului pentru a asigura fluxul de reducere a traficului. Afaceri, cum se spune, cumpătat. Înregistrare Evolution online este disponibil pentru toți și nu este complicat sau proces problematic. Doar introduceți numele personajului tău, adresa de e-mail, parola (repeta din nou), codul din imagine și faceți clic pe Înregistrare. Alăturați-vă în evoluția joc ai făcut un locuitor lume virtuală imens plin, în care fiecare dintre părțile aflate în conflict vor face semn să-l. Seama ce este sufletul tău, și să încerce să aleagă calea lor.

Evoluția joc on-line include mai multe scenarii pentru caracterul. Cei care caută să combată glorie, cale directă în arena. Este aici că marea bătălie. Cu fiecare nivel nou, va veti simti tot jocul mai satisfacatoare si Estsilon este mult mai interesant decât pasul de mai sus pentru a dvs. dragi glorie războinic puternic. Sistemul de luptă al jocului este de a duelurile obișnuite, grupul, luptele haotice și mixte. Puteți participa la lupte simple și cai. Cu toate acestea, nu toată lumea este atât de iubitor și lupte însetați de sânge plânge. Există oameni care visul de o viață liniștită măsurată. Joc evolutie a avut grijă de cetățeni pașnici și oferă o gamă de multe profesii. Dacă nu doriți să se gândească despre război, și posedă unul dintre ei și nimic nu va împiedica mai adânc în activitatea economică. Cu achiziționarea licenței, puteți deveni un magician, un fierar, un doctor, un pădurar, un miner. Dar acest lucru nu este o listă completă de ocupații. Oh, și unul mai surpriza! Emoție agitat pentru fanii de joc a creat un turneu labirint. Gust și simț al riscului de barbotare sânge în vene? Vă rog! Du-te acolo!

După ce ați decis să ia un mod nativ și caracter, nu ciocan în mod constant să depună eforturi pentru a îmbunătăți performanța lor. Vorbind de caracterul. Acesta poate fi un bărbat sau femeie. La fel de bine ca standard sau unic. În joc sunt parametri ce caracterizează eroii instinctul nostru, indemanare, putere și durabilitate.

Joaca Estsilon Veți fi în Oasis și zonele adiacente. Puteți selecta shell vechi sau nou piața orașului. Acesta este modul în care te place. Modificarea tipului de caracter apare în chestionar. Locație, în orice caz, rămân aceleași. Există o arena, bancare, magazine comisioane de stat, și de schimb valutar, biserica, case de comenzi și de masterat, magazin de închiriere, de masterat de piață, gârlă, pădure deasă, peștera întunecată, monument și labirint turneu. Desigur, va trebui să dau seama ce e ceea ce. De exemplu, banca - un depozit de valută de economii, magazine destinate pentru cumpărarea și vânzarea de lucruri diferite, și așa

Juca jocul online Evolution va fi mai ușor dacă putem profita de o cantitate suficientă de aur sau de a salva joc euro. La urma urmei, acestea dau posibilitatea de a dobândi cele necesare. Există seturi de lucruri: Reg. lucruri care sunt disponibile în magazine, lucrurile îmbunătățite cu modificatori; magice; resurse și cadouri. Că doar nu este inclus în aceste pachete! Acest arme și armuri, precum și îmbrăcăminte, și artefacte și relicve, și ierburi, și cadouri de râu și mai mult.

Se Asigurarea cu lucrurile necesare, nu trebuie să se simtă inconfortabil. După toate acestea, sau mai degrabă de prezența lor, de mult depinde. Cum crezi că este posibil de a lupta cu succes fără echipament bun? În mod logic, nu. Deci, încercați să alegeți lucrurile în mod corespunzător și modificatori.

Joaca jocul online poate Estsilon cu prietenii adevărați, pe care le veți găsi aici. Ai sansa de a crea propria lor ordine sau alăturați-vă unul deja existent. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să aleagă cele mai potrivite pentru tine.

Vei aprecia cu siguranță avantajele de joc. Gameplay-i colorate va va incanta, și concursuri organizate de administrare va aduce surprize plăcute. Dacă ceva este neclar, personalul de sprijin este întotdeauna de ajutor util și necesar.

Mult noroc pentru tine, creatori dragi ale lumii noi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more