Marcaje

F1 2013

Nume alternative: F1 2013

În ciuda faptului că toate din gama de F1 nu se poate lăuda de a avea orice caracteristici distinctive evidente, reușesc în fiecare an, pentru a atrage atenția publicului noi si noi jocuri de noroc. F1 2013 - un joc care a confirmat doar această teorie. Ca dezvoltator al proiectului a fost o echipă bine-cunoscut de Codemasters. Numai ei sunt în măsură să producă în mod regulat destul de cum ar putea părea la prima vedere adăugate identice cu copilul și înrobi jucători de fiecare dată mai puternice și mai puternice. Poate că dezvoltatorii, au știut ceva, nu vreau să verifice personal dacă corectitudinea teoriei?

F1 2013 PC-ul - nu foarte diferit de povestea de predecesorii sau de joc, dar calitatea acestuia este mare, e mita nu gameri. Dacă v-ați jucat vreodata in Formula 1, puteți fi siguri că în noua parte a jocului se va simți ca un pește în apă. Veți avea o întâlnire cu un mod de carieră familiar, care, deși se pare o oarecare măsură uniformă, dar cu toate acestea motivează la acțiune suficient de puternic. Nu sa schimbat prea mult, și fizica joc. Anumite elemente, cum nu este întotdeauna judeca cinstit și corect, dezvoltatorii, de asemenea, au ales să plece, crezând, se pare, că o dă jocul propriul farmec unic. Fii gata să mică problemă cu economie care poate părea inițial fatal și irecuperabil, cu toate acestea, în realitate, sunt "fleacuri existente."

Pentru a începe gameplay-ul, va trebui să descărcați de pre-F1 în 2013. Astăzi, majoritatea de trackere torrent, puteți găsi link-uri pentru a descărca toate versiunile existente ale jocului. Prin urmare, întregul proces de instalare de la puterea luați câteva minute (bine, și mai mult în funcție de viteza de pe internet, desigur). Odată ce ai ajuns în joc, apoi se întâlnească cu deja familiar din proiecte anterioare variază de acompaniament muzical destul de dulce, anterior, au fost raportate detaliile interfeței. Formula 1 2013 - un joc în care ambii jucători experimentați și începători se pot simți "ca acasă".

Ceea ce este adevărat, nu se poate vorbi despre faptul că în acest moment, proiectul a pregătit pentru fanii lui de câteva surprize. În primul rând, acesta este un nou mod de joc - Classics, care va permite jucătorilor de a merge în cele din urmă pe drumurile prăfuite ale 80-'90 pe masini oldovom și incredibil de elegant! Pe ceva de genul jucatorilor întrebat mult timp în urmă, iar acum au fost ascultate rugăciunile lor. Descărcați Formula ianuarie 2013 poate fi singur pentru masini rare, care creează o atmosferă caldă nou și foarte plăcută - nu calcule laborioase, a fost înlocuit cu caracterul puternic. Gestiona "bătrânii" nu este ușor, dar extrem de placuta. Dacă vă bucura de curse, într-adevăr trebuie să încercați să vă parte la Classics modul!

Pentru a înțelege ceea ce noi vorbeam tot timpul, vă sugerăm să vă să-și reconsidere F1 2013 trailer video, în cazul în care toate avantajele descrise în precizie la cel mai mic detaliu.

 

F1 2013