Marcaje

Fable III

Nume alternative: Fable III

Roaga-te, care nu știu că acest joc din seria Fable. Fable 3 joc în timpul său a fost unul dintre proiectele cele mai anticipate, și la această zi are încredere poziția, atrăgând atenția a mii de jucători din întreaga lume în fiecare zi. Mai mult de dezvoltatorii de jocuri anterioare au încercat să acopere un public cât mai mare de jucători, ceea ce face de gestionare a jocului ca accesibil și ușor de înțeles (care este motivul pentru care jocul și a reușit să devină una dintre cele mai populare proiecte). Acum, creatorii de Fable 3 pe PC-ul a ridicat ștacheta și mai sus. Modificările de fond gameplay-ul jocului. În a treia parte a gameplay-ul nu este posibil să se demonstreze trofeele trecătorii și eroul va fi exonerat de necesitatea de a colecta patru tipuri diferite de experiențe. Acum, nu există o majoritate pe de o parte destul de util, dar pe de altă parte - indicatori complet inutile. Acum, proiectul este nici un echipament de ecran, iar dezvoltatorii au decis pentru a șterge jurnalul de urmărire.

Joc Fable III a devenit mai rațională și plauzibilă. La prima vedere, o interfață actualizată și gameplay-ul poate părea inconfortabil, dar nu intra în panică înainte de timp - totul este o chestiune de timp și de obiceiurile. De exemplu, în partea a treia pentru achiziționarea de bunuri și tinuta personajul tău va avea nevoie pentru a merge la magazin și du-te la tejghea dreapta, mai degrabă decât flipping lista de obicei de produse. Aceasta nuanță dă jocul farmecul său aparte.

Pentru a începe jocul, veți avea nevoie pentru a descărca Fable 3 tradițiile. Proiectul implementat o hartă interactivă care permite eroul pentru a explora diferite zone, găsi quest-uri și imediat schimba direcția, ajustându-l în funcție de punctul de cesiune. Personajul tău va fi capabil de a cumpăra proprietăți pe ieftine, și să cumpere lucruri diferite, la tarife reduse, care oferă adesea comercianți.

Joc Fable 3 are loc după 50 de ani de-a doua parte. Acum lumea este condusă de fiul ultimului erou Logan, și ca personajul principal va juca fratele său mai mic. Logan mai vechi devine, regula mai autocratic și a devenit relația cu familia sa, care provoacă evadarea protagonist. Ce se va întâmpla în continuare? Recomandăm să descărcați și Fabliau 3 pentru a afla mai multe despre tot ceea ce ei înșiși. Ca un anunț scurt poate adăuga doar că pașnic aici nimic nu va fi rezolvată, iar protagonistul lanseze într-o călătorie, recrutarea străini și locuitorii din mediul urban în rezistența armată. Interesante, nu-i așa?

Ca și în jocurile anterioare, a treia parte Fabliau protagonistul se poate lupta folosind nu numai decizii strategice și de arte martiale, dar, de asemenea, magie. În mod tradițional, toate armele și armura poate fi îmbunătățită și consolidată. In descrierea de arme, există trei sarcini, a cărei îndeplinire face posibilă utilizarea unora dintre super-puterile.

În scopul de a vizualiza mai bine jocul, va fi capabil de a revizui pentru Fable 3 trailer, arătând toate dintre beneficiile majore ale proiectului.

 

Fable III