Marcaje

Fable: The Lost Chapters

Nume alternative: Fable: The Lost Chapters

Vorbeste despre toate virtuțile de jocuri Fable pur și simplu nu are sens, pentru ca gamerii din toată lumea sunt conștienți de ele. Separat, câteva cuvinte aș dori să-i spun toate același lucru, care este un joc Fable: The Lost Chapters. Este o consola de joc minunat, făcut în genul RPG (bine, care a reusit sa intriga? ). Acest proiect pentru o lungă perioadă de timp a rămas un joc pentru Xbox, și a fost adaptată pentru computere numai mult timp după ce lumea lui prezentare oficială. Dar, în afară de versiunea mult-așteptata de jucători de calculator așteptat o surpriză foarte plăcută - o grafica actualizate și îmbunătățite. Tu ar trebui să Fable: The Lost Chapters descărca numai din cauza grafica: aici totul perfect realizate, umbre dinamice, se bucură de popularitate în jocurile moderne blur efecte, shadere. Puteți vedea umbra de orice copac sau tufiș, și drumeții în pădure joc doar sfidează descriere - este nevoie doar pentru a vedea cu ochii mei.

Trebuie să efectuați în Fable: The Lost Misiuni capitole, care este, de altfel, există destul de multe. Această parte a jocului - este o lume extraordinară în care fiecare acțiune va determina o schimbare în cursul evenimentelor. Fiecare loc de muncă nou te va schimba, indiferent de dorințele dumneavoastră. În funcție de acțiunile tale, poti deveni fie un soldat curajos și curajos, în picioare ferm de partea dreptății, sau în diavolul, care contribuie la răspândirea răului peste întinderi de lume de joc.

Plot Fabliau se desfășoară după cum urmează: personajul principal a pierdut întreaga familie, după hoți masacrului cu toți locuitorii din satul său natal. După această tragedie, băiatul vine la erou celebru numit labirint, pe care-l o ofertă de a adera la așa-numitul breasla eroi face. Prin adoptarea acestei propuneri, băiatul se încadrează în seria de antrenamente și de formare, în care el a experimentat în luptă legendarul săbii Fable: The Lost Chapters și devine un erou adevărat, capabil de fapte și de răzbunare.

Aș dori să subliniez atenția pe sistemul actualizat și îmbunătățit de quest-uri. Acum, eroul trebuie să obțină toate sarcinile lor în Guild of Heroes pe un quest-uri speciale de carduri. Pe lângă misiunile și sarcinile serioase și responsabile protagonistul va fi mini-jocuri și caracteristici suplimentare, cum ar fi de pescuit sau vânătoare de comori disponibile. Personajul tău va fi acum capabil sa se casatoreasca cu o fata-i place și de a trăi o viață de familie liniștită. Farmec aparte oferă o oportunitate de a "lauda" - poti paria cu oricare dintre participantii care efectuează o anumită sarcină, folosind doar o parte special în Fable: The Lost Chapters arme.

Implementarea de lupte și dueluri în joc este extrem de realist și pur și simplu îți taie răsuflarea. Cu toate acestea, gravitatea aici împletesc permanent cu umor și ușurință. Unele locuri de muncă ar putea ascunde trucuri murdare și glume practice - să fie atent. Și să-și imagineze ce se întâmplă, uita-te pentru Fable: trailer video de capitolele pierdut!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more