Marcaje

Glamour Factory

Nume alternative: Fabrika Glamura

Vrei să devină cele mai elegante, la modă și plin de farmec? Apoi, jocul Glamour Factory on-line pentru tine! După joc online Glamour Factory - un joc unic gratuit pentru fete care aspiră iubitorilor de succes stilul de viata plin de farmec, în care fiecare poate avea un mod fascinant de la o fată obișnuită să stea glamour, care sa demonstreze talentele și abilitățile lor.

Game Factory Glamour Online combină lume interesantă și rețele sociale de comunicare. Fie in centrul atentiei, de a comunica cu alte iubitor de moda, participa la concursuri si dueluri de moda!

În scopul de a încerca să devină cel mai elegant și la modă, să se înregistreze în joc Glamour Factory.

Intra Factory Glamour făcut acest lucru: joc pe pagina faceți clic pe butonul "Înregistrare". Alege stilul tau, mai jos Introduceți adresa dvs. de e-mail, parola în acest joc, numele doamnelor sale, arată data de naștere și de țară și de a confirma acordul de licență, faceți clic pe "Înregistrare Complete". Felicitări, înregistrare Glamour Factory este completă!

In acest joc va trebui să atingă obiectivele lor (a obține un loc de muncă, o coafura noua, găsi o pereche de o parte, de a crea propria lor tinuta), în timp ce completa o varietate de activități interesante pe care le va debloca noi niveluri. În acest moment, în nivelul de joc 44, după ce-i, vă puteți atinge culmile ametitoare ale lumii modei. Dar jocul nu se va termina, gameplay-ul este actualizat constant și noi locuri de muncă interesant.

Aici, la fel ca și în viața reală - fashionista are nevoie de atenție. Acesta trebuie să fie hrăniți, îmbrăcați, menține în formă, nu uitați despre o stare de spirit bună, pentru că în cazul în care ea nu se simțea fericit, apoi bolnav. Avea grijă mai bine de data asta, sau mai târziu, în scopul de a continua pentru a juca jocul on-line Glamour Factory, va trebui să facă eforturi mari pentru a remedia situația.

Pentru a stăpâni și de a juca jocul online Glamour Factory este foarte simplu. Original și la modă haine noi pe care le puteți cumpăra de la un butic, găsi un loc de muncă, vizita Agenția de recrutare, pentru a primi intr-o forma va ajuta clubul de fitness, pentru a ridica nivelul intelectual poate fi în Biblioteca, și, dacă doriți să danseze și să se întâlnească cu un tip, vin la clubul.

Mărește glamour-ul va participa la duelurile de moda. La Fabrica de Glamour și să se joace pentru a câștiga, veți avea nevoie de chestii de lux scump mai bine decât altele. Dar pentru a câștiga afectează nu numai simtul de stil și bun gust, dar, de asemenea, indicatori de Designerii de sănătate și fericire.

De asemenea, veți avea posibilitatea de a participa la un concurs de frumusete. Fashionistas acasă "Glamour Factory" este determinată o dată pe săptămână de către un vot a celorlalți participanți. Aceasta este o mare oportunitate pentru a arăta tuturor gustul tau, imaginație și originalitate.

Printre altele, aveți o oportunitate unică de a simti ca un designer de real. A crea o varietate de articole de moda pentru concursuri, cei mai merituoși și talentați vor fi acordate premii. De asemenea, ceea ce face din interior propriu elegant, puteți obține, de asemenea, un premiu la concursul adecvat.

Ia-ti un animal de companie, aceasta vă va aduce bucurie și de a crește dvs. de rating. Dar nu uitați să se hrănească, plimbe și să se joace cu el.

Și, în sfârșit, cel mai important - este comunicarea! Pe parcursul jocului se pot face prieteni cu alt iubitor de moda, care vă va sprijini cu vocile lor în spectacole și concursuri, imbunatatirea evaluarii tale. Schimb de opinii cu prietenii, prezenta activitatea și realizările lor.

Vino alaturi de noi, și să vedem ce joc online Fabrika Glamura vă permite să devină un adevărat profesionist în industria modei.

Începe să joci Glamour Factory și a devenit un star real!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more