Marcaje

Fairyland: Merge & Magic

Nume alternative:

Fairyland: Merge Magic este un joc puzzle despre îmbinarea obiectelor. Veți găsi o grafică frumoasă într-un stil de desene animate și muzică distractivă.

În plus față de intriga principală, veți vedea o mulțime de misiuni suplimentare la fel de interesante în joc.

Te vei distra foarte mult în timp ce te joci:

  • Explorați lumea din jur
  • Îmbina obiectele și creaturile
  • Dezvoltați și echipați ferma de dragoni
  • Găsiți noi cunoștințe în timpul călătoriilor și îndepliniți-le sarcinile dacă doriți
  • Creează noi castele și alte clădiri cu cele mai incredibile forme

Din lista scurtă, nu este greu de înțeles că jocul are multe activități interesante. Va fi ceva din care să alegeți.

Odată ce începi să joci Fairyland: Merge Magic, este posibil ca lucrurile să nu fie clare. Datorită unui scurt tutorial, îți vei da seama cu ușurință ce se întâmplă.

În vastitatea lumii jocului vei întâlni multe creaturi diferite. Printre aceștia vor fi atât animale și oameni obișnuiți, cât și personaje din basme.

  1. Spiriduși
  2. Elfi
  3. Unicorni
  4. Zâne
  5. Vrăjitorii

Și chiar și dragonii trăiesc într-o lume a jocurilor fantastice.

Datorită magiei fuziunii, aproape toți locuitorii pot fi combinați pentru a obține noi creaturi și mai incredibile.

Nu există limite, faceți lumea așa cum doriți.

Dezvoltați ferma de dragoni. Completați-l cu noi locuitori, pe care magia vă va ajuta să creați.

Obțineți resurse pentru a construi noi clădiri în fermă și chiar adevărate castele de basm. Unele dintre resurse sunt disponibile imediat, iar altele le veți crea singur prin îmbinarea diferitelor elemente.

Cu cât joci mai mult, cu atât lumea jocului va deveni mai mare. La început va fi un mic regat, dar după aceea poate crește într-un întreg univers plin de locuitori creați de tine.

Aici vei găsi multe quest-uri puzzle interesante, rezolvându-le pe care le vei primi și mai multe oportunități.

Pe măsură ce devii mai experimentat, dificultatea sarcinilor va crește, deoarece jocul va fi întotdeauna captivant și nu se va plictisi niciodată.

Povestea principală este interesantă. Povestea creează dependență și vreau să deschid noi capitole cât mai repede posibil.

Dezvoltatorii au încercat să te facă să vrei să joci în fiecare zi și, prin urmare, în joc în fiecare zi, vei aștepta cadouri generoase și sarcini noi. În fiecare săptămână și lună veți primi și mai multe premii dacă vă amintiți să verificați jocul în mod regulat.

Evenimente tematice sunt adesea organizate pentru sărbători sezoniere și alte zile semnificative, cu ocazia de a câștiga articole de decor și decorațiuni rare. Majoritatea acestor premii nu pot fi obținute în niciun alt moment.

Nu uitați să actualizați jocul. Noi funcții apar în mod constant, mai multe articole și animale de îmbinat, iar lumea jocului devine și mai mare.

Pentru comoditatea jucătorilor, există un magazin, de unde puteți cumpăra o mulțime de lucruri utile pentru moneda în joc sau bani reali. Ofertele sunt actualizate zilnic și există adesea reduceri generoase.

Fairyland: Merge Magic descărcare gratuită pentru Android, puteți chiar aici făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Instalează jocul acum și construiește-ți propria lume unică plină de locuitori minunați și magie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more