Marcaje

Fallout 4 vr

Nume alternative: Fallout 4 BP

Jocul Fallout 4 VR pentru realitatea virtuală.

Acum există o tendință de apariție în masă a jocurilor de mărci promovate. Printre acestea, la expoziția E3 din 2016 și 2017, a fost prezentat jocul de rol Fallout 4 VR de la dezvoltatorul Bethesda Game Studios. Particularitatea sa este că este o versiune modificată a Fallout pentru dispozitivul virtual HTC Vive.

Pentru ceea ce a părăsit deja stiloul autorilor, majoritatea jucătorilor au fost impresionați și entuziasmați de dorința de a continua mai repede. Dar trebuie remarcat faptul că în unele cazuri există un efect nedorit al "maladiei". Adică oamenii care suferă de val, în pahare de realitate virtuală, simt aceleași senzații ca atunci când se rostogolesc. Dar restul spun că scufundarea într-o lume suprarealistă imensă, este "Wow! "și o adevărată" explozie a creierului "!

Tribute către trecut.

La început, jocul Fallout 4 VR este disponibil numai în parte, efectuând mici sarcini de mini-jocuri. Între timp, autorii lucrează la atingerile finale ale sarcinilor globale, puteți să vă plimbați într-o lume deschisă, să-i studiați trăsăturile.

Potrivit povestirii Fallout, jucătorii se găsesc în lume după un război nuclear care a transformat pământul într-un deșert ars. A supraviețuit doar o mână de oameni care se ascund în adăposturi echipate. Bunkerul nr. 13 urma să se deschidă doar 200 de ani mai târziu, dar lipsa acută de resurse de apă a servit drept un motiv bun pentru deschiderea acesteia mai devreme. Un voluntar a ieșit din el instruindu-l să găsească un cip de apă în 150 de zile. Dar dacă este posibil să fie de acord cu negustorii că vor furniza apă adăpostului, timpul de călătorie poate fi prelungit pentru încă 100 de zile.

În timp ce se află la suprafață, un nativ vine să înțeleagă cât de periculos este situația. Aerul contaminat a provocat apariția multor mutanți și continuă să se înmulțească. Acest lucru sugerează că există o sursă care promovează mutația și, prin urmare, trebuie distrusă. De aici devine clar că misiunea cu apă a fost doar începutul, iar acum trebuie să mai lucrăm mult. Mai întâi, sursa de infecție trebuie eliminată, iar liderul mutantului nu poate fi lăsat în libertate. Când toate misiunile sunt terminate, persoana din azil revine și raportează inspectorului despre lucrarea făcută. El ascultă raportul, mulțumit pentru serviciu, și îi cere cultural să părăsească adăpostul, temându-se că el va semăna discordie între restul. Deci eroul este în pustie.

Evenimente ale viitorului.

Acum, când poți descărca Fallout 4 VR, jucătorii ajung la Boston. Înainte de a ajunge complet în lumea post-apocaliptică, veți vedea câteva momente înainte de catastrofă. În mod ironic, vei fi singurul supraviețuitor nu numai în acest război teribil, ci și în azil 111. Pentru a vă simți confortabil, puteți să vă plimbați, să explorați împrejurimile, să încercați să contactați obiectele din jur. După ce a început să joace pe deplin în Fallout 4 VR, trebuie să îndeplinești anumite sarcini:

  • Open locații noi
  • Colectați artefacte
  • Contactați cu caractere
  • Distruge Monsters
  • Îmbunătățiți viteza dvs.
  • Creați articolele
  • Zanimatsya stroitelstvom

Fallout 4 VR, aceasta este o lume vie, cu un sistem de luptă actualizat și alte caracteristici. Sunt prea multe fiare oribile în jur, care ar trebui distruse. Ele devin din ce în ce mai agresive și mai asertive, iar acest lucru necesită o îmbunătățire constantă. De fapt, aceasta este o acțiune dinamică în care trebuie să luați rapid decizii, să schimbați locațiile și să armați. Nu uitați să explorați pustiu, deoarece în cache există întotdeauna ceva de profitat. Cu toate acestea, luptătorii condamnați înșiși știu despre acest lucru fără a cere.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more