Marcaje

Fallout: Revival Online

Nume alternative: Fallout: Revival Online

Fallout: Revival Online - browser-mistică gen, temă post-apocaliptic. Dacă nu sunteți deja în primul așezat pentru a juca jocuri pe calculator, atunci ar trebui să fie deja familiarizat cu faimosul joc - Fallout. Producătorii l-au îmbunătățit, a făcut o continuare interesant de lupte pentru fanii - Fallout: ". Regenerare" Revival Online, tradus în cunoștință de cauză

Fallout joc: Revival Online este ușor de utilizat, astfel încât să puteți juca nu doar pe calculatorul dumneavoastră, dar, de asemenea, la telefon. Pentru că tot ceea ce este bun pentru jocul nu ar trebui cerințele de sistem intotdeauna pline. Aveți nevoie doar

• parametrii medii ale echipamentului;

• nu;

• conexiune la Internet.

Fallout: Revival înregistrare on-line este, de asemenea, nu vă dau o mulțime de complicații. Destul de curând veți fi în măsură să ia formă în joc în timpul jocului Fallout: Revival Online. Va sfatuim sa verificati corectitudinea datelor personale furnizate, cum ar fi e-mail. Acesta vă va trimite actualizarea și toate informațiile importante pe joc.

Continuă

1. vizitați site-ul oficial al jocului Fallout: Revival Online;

2. alege secțiunea - registru;

3. introduceți numele de utilizator,

4. selectați un etaj pe care le conforme;

5. introduceți adresa de adresa dvs. de e-mail curent;

6. gândi și notați parola, constând din cel puțin șase caractere, l-am sfătui să nu aplice nicăieri în altă parte;

7. faceți clic pe elementul - registru.

Și atunci veți obține în cele din urmă nu este uitat încă oraș apa City - singurul supravietuitor al catastrofei, care a avut loc tot la fel. Juca on-line joc Fallout: Revival Online ar trebui mai degrabă cu atenție. Pentru că pe tot parcursul jocului vă puteți aștepta pericol nu numai de la monștri diferite, dar, de asemenea, de la aceiași oameni, la fel ca tine. Lumea este plină de supraviețuitori, creaturi ciudate care nu au nimic de a supraviețui. Ele sunt răzvrătesc împotriva celuilalt pentru supraviețuire - un război începe. Și tu participant.

In Fallout: Revival Online juca Vei fi accesul la o profesie pe care doriți. Deoarece capacitatea de a alege o clasa sau rasa nu este disponibilă. Viața ta, banii pe care îi depind de alegerea unei profesii, exact ca în viața reală. Puteți fi: muncitor, Chef, Blacksmith, farmacist, luptător agresiv, cercetător sau Supervisor. City a fost restaurată după o explozie nucleară, astfel încât există case de locuit și piețe unde poti cumpara tot ce ai nevoie.

Poate că jocul Fallout: Revival Prezenta online aveți toate pot multumi pentru a trăi confortabil

• cabane private;

• Magazine;

Piață •;

• Banca;

• vânătoare den;

• arenă;

• și chiar un bar de striptease.

În joc poți să te joci Fallout: Revival online gratis, dar totuși unele dintre elementele necesare pentru viața va trebui să cumpere pentru bani reali.

Graphics, destul de bun pentru misticism și acompaniament muzical adecvat.

V-ați decis deja pentru a juca? Simțiți-vă ca fiind treaz ca purtând un costum specific aparte, în care cel puțin arată diferența dintre un bărbat și o femeie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more