Marcaje

FantasyRama

Nume alternative: Fantasy Frame

FantasyRama - fabulos joc de strategie browser. A creat cea mai mare parte pentru fete. Pentru că nu are nici o violență și hadkornogo teren cu o mare de sânge. Joc FantasyRama plin de personaje fantastice. Ei așteaptă, atunci când va fi una prin care lumea lor înflori, acestea vor apărea din nou bucuria, și nu va fi niciodată trist.

Înainte de joc ar trebui să arate la cerințele de sistem FantasyRama on-line:

• setările de PC-media;

• conexiune la Internet.

În această etapă, puteți merge la tine în proiectarea joc. FantasyRama Înregistrarea este ușor, trebuie doar să verificați exactitatea acestor date:

1. vizitați site-ul oficial joc FantasyRama;

2. introduceți numele de utilizator format din nu mai puțin de patru litere sau cifre;

3. gândi și notați parola, ceea ce a permis patru la patruzeci și cinci litere sau numere;

4. repeta anterior specificat parolă, și nu-l uita, pentru că el încă mai trebuie să vă conectați la joc;

5. introduceți adresa dvs. de e-mail validă;

6. selectați ziua, luna și anul nașterii dumneavoastră,

7. dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile de politică de confidențialitate - bifați;

8. dacă sunteți de acord să primiți interesante știri-căpușă;

9. atingeți "juca gratuit acum."

Te afli într-o lume de basm. Situația de aici este: un miracol în această țară este puternic Arborele Vieții, și cu el în necazuri. Este trist, nu este suficient de dragoste și atenție. Și totuși, oamenii încetează să vis, fantezii. Si cu ajutorul tau, el va veni la viață. Ai nevoie doar să fie de vis, amabil, prietenos și să se joace tot jocul.

Înainte de a deschide o fermă originală fantastice, culori mai nevăzute.

Sarcina ta este să crească ferma ta plina de flori, și ridica elfi zâne. Există un proces standard - udare constanta, fertilizare, de trecere, de recoltare, și, desigur, diferite funcții monetare.

În joc, veți întâlni zâne Nala, care vă va prezenta la ferma lui.

Joaca FantasyRama lucru o plăcere să urmeze procesul de creștere secții tale. Și în cele din urmă mare copac în mod constant în floare, de rupere rezervele de avere de numărul de dvs. cristale lunare greu, și magia nu încetează niciodată să locuiască în această lume mistică, toți locuitorii ei.

În FantasyRama juca un foarte distractiv și nu a vazut ca trece timpul. Dar veți experimenta doar sentimente pozitive care vin de la elfi, zane si toate creaturile minunate ale acestei planete.

Pe ecranul din fata ta va fi prezentat cu toate funcțiile necesare, în cazul în care există indicii peste tot. Acest joc nu are nevoie de o astfel de abordare serioasă, ca și alte jocuri, aici vă puteți relaxa și bucura de atmosfera.

FantasyRama on-line atrage grafice de calitate înaltă plăcută și, personaje vii și împrejurimile plăcut melodia, melodic în fundal. Toate acestea ajută să se relaxeze, petrece o sesiune de relaxare. Important nu jignesc creaturi locale.

Fetele nu se joacă de timp, începe jocul. Mult noroc!

 

FantasyRama de înregistrare on-line