Marcaje

Faor

Nume alternative: Faor Online, FAOR

C Astăzi, ne uităm la lumea de FAOR neobișnuit. FAOR on-line - se MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), care rulează în browser, fără instalarea de software suplimentar, patch-uri sau clienti. O joc nlayn Faor in Execute în spiritul de fantezie, cu caracteristică este sensul ei original și unic de umor. Jocul are o interfață simplă, intuitivă și grafică excelentă.

Deci, începe să se apuca de treabă în lumea fabuloasă Faor on-line, trebuie să ne în primul rând registru. Alăturați-vă în joc este destul de simplu și FAOR, practic, nu cauzeaza probleme, dar vom descrie din nou procesul de înregistrare. După ce faceți clic pe "Înregistrare" de pe pagina principală a site-ului se va cere să introduceți personale detaliile de conectare. Trebuie să introduceți adresa de căsuța poștală prin care comunicarea va fi cu noi, alege o parolă și alegeți o întrebare secretă pentru a reseta parola, în cazul în care uitați. Trebuie să specificați, de asemenea, de acord acord de utilizator cu jocuri online FAOR și respectarea regulilor jocului în sine. Desigur, citiți textul acordurilor, puteți face o tranziție pe link-ul corespunzător. În cazul în care înregistrarea cu succes, veți fi dus la pagina de creare a personajelor, în cazul în care există o situație neașteptată (de exemplu, cutia poștală ales ocupat), vi se va solicita să introduceți alte date. FAOR joc on-line este una dintre primele, în cazul în care aveți posibilitatea să alegeți aspectul de jucător opțiunile așa pline de culoare. Puteți crea un personaj, folosind câteva trucuri

Clasa de caracter, care definește stilul de a juca setul de caractere de arme, precum și caracteristicile eroului. În joc, există 5 din clasele "Warrior", "Criminal", "preot", "Mage" și "Ranger". FAOR joc on-line oferă un echilibru corect de clase, cum ar fi Warrior se descurca ușor cu criminalii și Rangers, dar magi de atac și preoții provoca daune devastatoare din care soldații sunt vulnerabile. În același timp preoții învinge cu ușurință atacurile Magii care le protejează un scut magic puternic. Războinic va fi epuizat într-o luptă cu un preot de capacitatea de a se vindeca de la preot. FAOR joc on-line oferă în mod similar toate celelalte caractere forte și punctele slabe. De asemenea, fiecare clasă are propria ramură de abilități de clasă - abilități specifice.

- Nume: alege un pseudonim unic folosind caractere latine sau chirilice.

FAOR de înregistrare vă permite să personalizați aspectul de a folosi mai multe opțiuni pentru a alege pe care să putem răspunde la ele însele sau să încredințeze decizia de la computer. Responsabil pentru apariția de

- Forma și culoarea ochilor.

- Formular de coafuri.

- Hair.

- Formular de barbă. (Pentru personaje masculine)

- Culoarea pielii.

- Culoarea de haine.

Terminat selectarea caracteristici ale personajului, faceți clic pe butonul "Create".

Înregistrare FAOR on-line nu ia mult timp, așa că nu-ți fie frică de cuvânt tare "înregistrare".

Joaca jocul online, puteți FAOR de pe orice calculator care are acces la Internet, deoarece cerințele de sistem sunt atât de mici încât abia acum să îndeplinească un calculator care nu le satisface. Mai mult să se obișnuiască cu interfața de joc, cu care trebuie să lucrăm. Există multe ferestre funcționale și meniuri drop-down. În scopul de a juca jocul online FAOR avem nevoie să ne amintim câteva elemente relevante ale interfeței. Jos a ecranului sunt butoane pentru acces la controale importante. Aici vom vedea accesul la competențele ale personajului, rucsacul lui, harta sau lista de quest-uri, etc Informații caracter prezinta nivelul de viață, mana, experiență, precum și un portret al caracterului. Folosind chat-ul va fi capabil să joace FAOR comunicarea cu alți jucători din grup pentru a organiza lupte sau confruntare 1 la 1.

Acum Detalii despre lume FAOR, este una dintre lumi ale echilibrului, care este domeniul de armonie și partea de jos a Lumilor. Acesta este acasa, la multe creaturi diferite de rase diferite. Aici vă puteți întâlni oameni, elfi magice de la Forest Enchanted, dacă doriți, puteți vedea locuitorii submontane - gnomi și pitici, precum și orcii ursuz, care sunt angajate în vânătoare, pescuit și alte activități de pescuit.

În FAOR un continent imens, care se întinde de la vest la est. Ocean de apă în jurul lui, cu toate că nu se știe dacă există alte insule și continente, în acest corp nesfârșită de apă. De la mijlocul terenului a crescut doar masiv - creasta de Dragon, care a dat adăpost în gnomi lor rock și pitici. West se află platoul și partea de est a Arcadia - țara este ocupată de trupele forțele Hunt de întuneric. FAOR vă permite să joace și să uitați despre viața de zi cu zi gri din lumea reală și de a cufunda capul în confruntarea din cele cinci curse, există un loc exact în cazul în care caracterul tău.

 

De înregistrare on-line Faor