Marcaje

Farmecul 5

Nume alternative: Farmecul 5

Far Cry 5: cult al credinței.

Parcul Cry 5 primul person shooter joc anunțat pentru lansare la începutul anului 2018 a agitat mințile jucătorilor activi din punct de vedere social. Scenariul următoarei serii Far Cry a fost dezvoltat cu câțiva ani și cu mult înainte de lansarea planificată. Cu toate acestea, societatea a văzut în ea o legătură cu problemele politice actuale: alegerea președintelui Statelor Unite, retragerea Marii Britanii din UE. Și, deși acest lucru este doar remarcile complicate ale jurnaliștilor, nu a fost fără politică. În particular, playierul Dan Hay a recunoscut că a fost puternic influențat de ideile separatismului. În timpul copilăriei și tinereții, a fost alarmat în timpul războiului rece al celor două țări și al atacurilor teroriste constante.

Pentru jucători, care încep să joace jocul Far Cry 5, simt realitatea a ceea ce se întâmplă, Dan dorea să scrie un scenariu plauzibil. Pentru a face acest lucru timp de două săptămâni echipa de dezvoltare a mers la Montana. Ei au studiat ritmul vieții, ideologia, religiozitatea, valorile și respingerea populației, că altcineva a intervenit în modul lor obișnuit. Acest stat a fost ulterior luat ca bază pentru dezvoltarea evenimentelor. Rezultatul a fost un produs de actualitate, bine gândit, despre modul în care o sectă sa format într-un paradis liniștit, care a decis că va veni sfârșitul lumii. Deși ideea nu este originală, ea coincide complet cu dogmele pe care aceste organizații le aderă.

Când a fost deschisă linia de conducere, dezvoltatorii au primit o petiție din partea unor cetățeni care și-au exprimat dorința ca fanaticii, ca antagoniști, să fie prezentați ca musulmani. Adevărat, această voce a fost criticată și totul a rămas neschimbat, ceea ce este de înțeles, având în vedere ideologia originală încorporată în proiect.

Ficțiune, dar o lume realistă.

După anunț, mulți oameni visează să descarce Far Cry 5 și să ia funcția de șerif adjunct. Este de la fața lui să acționeze, ajutând forțele legii și ordinii să gestioneze vendeta.

Acțiunile se desfășoară în orașul fictiv Hope, unde pro-profetul autoproclamat Joseph Sid anunță că a venit să salveze oamenii de hena de foc. El instilează în mintea confuziei și fricii locuitorilor, de dragul atragerii lor în rândurile societății "Porțile Edenului" Numai cei care s-au alăturat vor fi mântuiți, dar el nu se bazează pe voința voluntară și se folosesc toate mijloacele. Iar dacă cineva rezistă în mod activ, sufletul este "salvat" împotriva voinței sale printr-o simplă împușcare a capului, firește, după o rugăciune și o dezlegare feroce. Atunci când Sid sa mutat de la cuvinte la amenințări, au încercat să-i explice. Dar când amenințările au fost înlocuite de atacuri violente, oamenii, ale căror voințe rămăseseră neschimbate, au început să lupte activ cu sectarii.

După ce a început să se joace în Far Cry 5, în rolul asistentului șerif este să-l aresteze pe organizatorul sectului, care se numește tatăl și adepții săi frați și surori sau "Buletine". Printre acestea sunt deosebit de active:

  • Jacob, ofițer pensionar, antrenând acum propria unitate armată.
  • Fate portretizează o femeie bună samariteană pentru a pune jos vigilența oamenilor, obligându-i pe Sid să se încreadă.
  • John folosind poziția avocatului, a dobândit un teren mare pentru sectă în vecinătatea orașului Hope.

Dar în rândurile rezistenței jocului iPlayer Far Cry 5 există eroi curajoși:

  • Pastor Jerry, preotul care a devenit martor, a făcut parte din turmă și sa dus la conducătorul "Poarta Edenului".
  • pilot pilot și un membru al sectei, care a decis să o lase de dragul propriilor copii.
  • Mary Fairgrave este una dintre victimele sectarelor. Ea este stăpâna zucchinelor "Aripi de dragoste", unde a fost vărsat sânge, inclusiv tatăl ei.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more