Marcaje

FAR7

Nume alternative: FAR7

FAR 7 on-line - dependenta browser- MMORPG joc ficțiune gen, pe care evenimentele din cosmos. Istoria spune că Pământul mult timp în urmă a murit. Nu a fost lasat nimic, care a fost atât de familiar pentru oameni. Și acum trebuie să te obișnuiești cu latitudini nefamiliare înfricoșătoare grandorii sale de cosmos. Acest lucru vă va duce într-o lume în care, datorită HTML5 motor modern, Canvas și planetele se invart in SVG, stelele strălucesc lumina misterioasă și nave spațiale zburdalnice de călătorie prin univers neobișnuit. Tu stai în spatele volanului propriei nava și du-te pentru o aventură. Aștept cu nerăbdare să uimească lupte, muzică revigorant, zboruri de neuitat in timp real, misiuni interesante, abilitatea de a tranzactiona si mai mult. Orice persoană care începe să joace FAR7 destul de repede descoperă că el nu ar putea rupe departe de strângere de gameplay. Un pas înapoi în lumea virtuală, care trăiesc de regulile, și de a face lucruri mari!

Inregistreaza un membru cu drepturi depline al comunității spațiu va înregistrare FAR7. Va fi capabil de a intra în joc din orice rețea socială convenabil. Dacă aveți un VKontakte pagină pe Facebook sau Twitter, nu sunt probleme. Dacă nu, cât de mult de lucru trebuie să creați un cont scriind adresa de e-mail, numele de utilizator și parola?

Cerințe de sistem nu sunt prea mari, asa ca jocul este disponibil pentru proprietarii de PC-Far7 cu parametrii de mediu. Rețineți, totuși, că are nevoie de un modern. De exemplu, Firefox, Chrome sau Safari. La urma urmei, proiectul foloseste cele mai noi tehnologii web.

Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce este un FAR7 joc. Este într-adevăr un univers imens în cazul în care există întotdeauna loc pentru eroism. Este un spațiu unde vă veți întâlni colegi de încredere și capabil de a se măsura împotriva adversari pe masura. Acest sector este în spațiu adânc, în cazul în care apar ambele up coborâșuri. Cel mai important - să mențină întotdeauna optimismul și credința în viitor. Începând FAR 7 joc, veți găsi că, în această lume în continuă țese. Există o grămadă de dușmani și vânători care visul de a te distruge. În scopul de a nu fi singuri cu problemele lor se pot alătura clanului. Trecerea de la o planeta la alta, veți găsi ca-minded oameni de pretutindeni. Desigur, dacă vă simțiți suficient de puternic, nimeni nu se oprește pentru a salva planeta singur. Dar oricine care încearcă să lupte, ca parte dintr-o flotă mare, lupta la fel aprecia avantajele acestui stil de joc.

Principala resursă este de minereu. Din cauza repetat conflictelor ei. Minereu poate castiga sau fura, și pur și simplu produc sau cumpără cu bună-credință. Apropo, dacă vă simțiți ca o resursă valoroasă și aveți suficient, și poate vinde o parte. Ce altceva ar putea fi interesant să facă, așa că este de cercetare și invenții. Și creatorii oferă o mulțime de puzzle-uri, care vor satisface chiar și utilizatorul condimentată. Aici, toată lumea alege ceea ce-i place cel mai mult. Astfel încât gamerii se pot bucura de posibilitatea de a alege liber.

Baieti de la Minsk, semănat în studioul lui, a lucrat la glorie. Utilizatorii primit designul original, care aduce nu numai în viitor, și vă permite să rupă maxim. Lupta pirati, roboți, ființe extraterestre, participa la lupte de grup și nu-ți fie frică pentru a apela pe cei care nu vă place un duel. Du-te pentru ea! Amețitor înainte victorie!

Începe să joci FAR7 liber acum și pentru totdeauna vei uita ceea ce lene în timpul tău liber! Apreciez acest proiect revoluționar pe propria lor experiență. Este sigur să spun că dezamăgirea nu este amenințată. Noi putem doar vă doresc mult noroc și o ședere plăcută!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more