Marcaje

Far Cry 2

Nume alternative: Far Cry 2

Far Cry 2 - un joc de calculator în genul first-person shooter. Joc Far Cry 2 este a doua parte dintr-o serie de jocuri Far Cry, fără a ține seama diverse adaosuri. Dar nu există nici mai închisă decât o continuare a evenimentelor din poveste, și nu există nici o legătură cu publicul. Jocul nu a fost atât de popular, dar încă are, de asemenea, destul de un număr de fanii lui. Fiecare joc are propriul particularitate. Încerc doar să te înțeleg de unde au venit de la, ceea ce atrage toate în joc. Juca Far Cry 2 poate fi doar singur, pentru că de proiectare numai în modul single-user. Personajul tău este în așteptare pentru tine.

Poate fi deja într-o grabă de a descărca rapid Far Cry 2, și a pierdut în gameplay-ul. Sau puteți face cunoștință cu jocul inițial, citirea și revizuirea comentarii. Și îndrăzneală cu încredere download joc Far Cry 2.

Sunteti aici apar pe teritoriul unei țări africane, în calitate de militar, precum și un obiectiv principal - eliminarea din lumea de traficant de arme ilegale. La urma urmei, într-o anumită măsură, aceasta a fost de la el război civil în curs de desfășurare este în curs de desfășurare între cele două părți aflate în conflict: Ofoten - Marea Frontul de lucru Liberators și SNA - Uniunea Popular Resistance. Oraș împrejmuită, si nu lasa pe nimeni nu a lansat. Dar arma pur și simplu nu se termina. Mai multe supraviețuitori și civili în pericol de infectare a diferitelor boli. În general, toate într-o stare fatal. Există pur și simplu nu este de ajuns și tu, sau mai degrabă caracterul tău.

În joc sunt implicate astfel de caractere:

• Jackal;

• Oluvagembi Ruben;

• Mbantuve Addy;

• Tambossa Oliver;

• Gakumba Leon,

• Prosper Kouassi.

Jackal - personajul negativ principal în joc. Furnizor de arme către oraș. Soarta depinde de protagonist.

Ruben Oluvagembi - supraviețuitor jurnalist care cere eroul de ajutor în căutarea pentru înregistrări de o conversație cu Sacalul. Supraviețuit în aceste condiții.

Addy Mbantuve - personaj crud și dominator. Ofoten conduce o organizație. A fost lovit de dușmani de moarte.

Oliver Tambossa - maior gestionează SNA. Nu au supraviețuit războiului.

Leon Gakumba - medic, a adăugat ulterior la Ofoten. El a suferit moartea.

Prosper Kouassi - strada au condus infractori din Pale. Incluse în SCN mai târziu a fost ucis.

Tot livrat la tine Far Cry 2 misiuni se desfășoară cu dificultate. Și acolo, pe cale de a muta spre obiectivul principal. În cele din urmă, ajungi la concluzia ca, de asemenea, trebuie să moară, pentru că probabil că sunt infectate.

În realizarea tuturor obiectivelor dvs., în scopul de Far Cry 2 arme, cum ar fi macete, puști de asalt și mitraliere, puști cu lunetă, pistoale - mitraliere, puști, lansatoare de grenade luminoase, pistoale, explozivi, aruncatoare de flacari, mortare, și mult mai mult. De asemenea, versiunea suplimentar veți obține o umple din nou.

Are de asemenea, diferite de transport, care ajută la depășirea mare distanța până la țintă.

In jocului Far Cry 2 nu este dificil, avea doar grijă de viață. Un joc Far Cry 2, la rândul său, cu o grafică destul de bună, cu posibil realitatea maximă de transmisie de evenimente vă va ajuta.

Joc bun! Vă mulțumesc pentru atenție!

 

Far Cry 2