Marcaje

Far Cry 3

Nume alternative: Far Cry 3

Far Cry 3 - un joc de calculator în genul de open-world FPS cu elemente de RPG. Far Cry 3 joc implică o călătorie de supraviețuire de pe insula, un paradis tropical de pe Pamant, insula de mână. Joc încântat fanii săi acces la nu la îndepărtat 2012. Aceasta este a treia parte din astfel de o istorie interesantă de jocuri de Far Cry. Dar nu este o continuare, pentru că nu are nimic de-a face cu părțile anterioare, cu excepția faptului că acțiunea se întâmplă în toate jocurile de pe insule, în junglă. Jocul a câștigat popularitate, nu pot, cum ar ca și predecesorul său. Eroul tău va confrunta nu numai dușmanii. În general, jocul standuri.

Grabeste-te pentru a vizita site-ul și de a descărca Far Cry 3. și înainte de a nu a uita pentru a citi revizuire și urmăriți video - comentarii. Și apoi puteți descărca jocul și Far Cry 3.

Juca Far Cry 3 treaz de pe insula, care a venit să se odihnească împreună cu frații și prietenii lui. Dar nu obține succes în mâinile celor rebeli tribului pirati locale.

Când te scape cu fratele lui, ați reușit să scape, și fratele tău moare. Și aveți o pirati care se opune organizare - rezistenta locala.

Ca rezultat, vom obține următoarele personajele din joc:

• Jason Brody,

• Waas Muntenegru;

• Brodie Grant;

• Rogers Dennis;

• zăpadă Lisa;

• Carswell Oliver;

• Ramsey Keith;

• Daisy Lee;

• Brodie Riley;

• Sam Baker.

Jason Brody - protagonistul jocului. Nu cu adevărat conștienți de ceea ce este capabil în luptă.

Waas Muntenegru - conduce o bandă de pirați, foarte crud.

Grant Brodie - ai un frate mai mare Jason. WAAS-l ucide.

Dennis Rogers - liderul revoltei, devine prieten cu Jason.

Lisa zăpadă - iubit Jason. Soarta depinde de alegerea ta, jocul se termină.

Oliver Carswell - un prieten al protagonistului.

Keith Ramsey - prieten Jason.

Daisy Lee - fata Granda.

Riley Brodie - ai un frate mai mic pentru protagonist.

Sam Baker - familiarizat cu jocul spion și devine un companion pentru Jason.

Ca urmare, Far Cry 3 misiuni, care va apărea în calea ta va fi legată de realizarea obiectivului principal - eliberarea a insulei de la pirați pentru a ajuta rezista.

Si ti-am dat pentru a ajuta la Far Cry 3 arme în valoare de aproximativ 39 de specii. Este suficient de puternic pentru a-și apăra insula.

În jocul Far Cry 3 poate juca în mai multe moduri: single-player, multiplayer și co-op. De cooperare tu și de alte trei camarazi oferă pentru a efectua anumite misiuni. Un mod multiplayer respectiv implică echipe de eroi, de asemenea, legate de rețea.

Nu este, de asemenea, prevăzută, la alegerea dvs., două modalități de dezvoltare a evenimentelor în cele din urmă de joc. Vieți depind de mai multe caractere.

Joc Far Cry 3 place grafică excelentă pentru o mai bună evenimente realitate supraalimentarea. Și muzică subtiat completeaza imaginea de ansamblu a evenimentelor din joc.

Locuitorii de pe insula a trebuit să fie ajutat, pentru că te simți ura și violența față de oameni pirați. Numai tu și tovarășii tăi și nu este suficient. Grăbește-te să se alăture fluxul de evenimente.

Joc de succes! Vă mulțumesc pentru atenție!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more