Marcaje

Far Cry Primal

Nume alternative: Far Krai Primal
Joc

Far Cry Primal în epoca mesolit.

Fani ai unei serii de tiranți așteptau o adevărată surpriză când compania Ubisoft Montreal și-a prezentat noul proiect din seria Far Cry. Jocul single-player Far Cry Primal în genul filmului de aventură a decis să trimită jucătorii în epoca de piatră, echipând cu bastoane, axe și forțându-i să supraviețuiască în sălbăticie.

Deja știu că descărcarea Far Cry Primal pentru One Xbox și PlayStation 4 poate fi 23. 02. 2016 și 1 martie pe Windows. Produsul va fi lansat în colecția și edițiile electronice, iar dacă în primul caz jocul include bunuri fizice, în al doilea jucător vor primi arme și misiuni suplimentare.

În lumea fiarelor sălbatice.

Omul nu se obișnuiește să lupte împotriva dușmanilor. Această abilitate se desfășoară de la epoca de piatră, când nu existau arme de foc, echipamente și beneficii care să supraviețuiască după răniri și boli. Omul primitiv nu putea decât să se bazeze pe propria sa putere, viclenie, agilitate, viteză și exactitate.

People sunt, de asemenea, animale, dar mai lipsit de apărare în forma lor originală. Nu au gheare ascuțite și canini puternici, sunt inferiori animalelor în viteză și putere, dar inteligența are un alt avantaj. Pietrele și lemnul sunt transformate în arme, înlocuind atributele lipsă ale anatomiei.

Jucând singurul supraviețuitor al tribului din Takkar, vei fi ticălos:

 • Luki
 • Topuri
 • Dubinki
 • Kopya

Chiar și pietre care pot fi aruncate la animale sau membri ostili ai altor triburi sunt potrivite.

Herae dorește să răzbune uciderea unei familii și să găsească un loc nou într-o lume atât de crudă. Lăsat în pace, el se bazează inițial numai pe el însuși, dar apoi învață să înfrunte pradă feroce și îl ajută în lupte. Cine s-ar fi gândit că tigrii, urșii și lupii din jurul saberilor ar lua partea omului, dar așa este și acum vânătoarea de mamut devine mai reușită. O carcasă mare oferă nu numai o mulțime de carne într-o piele caldă ușor de încălzit, iar oasele pot fi utilizate cu beneficii. Și dacă îmblânzi bufnita, ea va deveni un cercetaș excelent, uitându-se la vastul teritoriu în zbor.

Oamenii preistorici și cei moderni nu sunt foarte diferiți: există popoare prietenoase și agresive. Takkar se va întâlni cu reprezentanți ai ambelor părți în Oros, iar dacă unii vor dobândi cunoștințe noi, alții îl vor forța să lupte, dar în ei va deveni mai puternic și mai experimentat, ceea ce îl va ajuta să facă față situației.

Un personaj principal are două misiuni: să supraviețuiască în condiții de pericol constant și global să devină liderul tuturor Oros. În ambele cazuri, ar trebui să fii mereu în gardă și să te îndrepți spre obiectiv, stăpânind noi abilități.

 • Producția de unelte de muncă
 • Create Weapons
 • Peck pentru alimente
 • Începeți un foc pentru a păstra cald
 • Utilizați materialele disponibile cu avantajul
 • Dezvolta tribul tău, făcându-l invincibil
 • Asigurați-vă că puteți fi cel mai periculos prădător din zonă și lider competent

caracteristici de joc.

În plus față de campania principală, autorii au creat o completare sub forma a trei misiuni unice Legend of the Mammoth. Descărcați Far Cry Primal cu adăugarea va fi capabil de jucători care au făcut-o pre-comanda.

B Far Cry Primal pe PC revigorează lumea antică cu o natură unică, faunei sălbatice și oamenii care au făcut parte integrantă din ea. Aceasta este o șansă unică de a trece demnitatea cu ajutorul mijloacelor disponibile.

 • Ca atenție de sângele unui animal ucis într-o vânătoare va atrage prădători.
 • Capacitatea de a folosi focul vă va oferi un avantaj față de alte triburi.
 • Pierderea uneia dintre animalele domestice poate fi refăcută dacă găsiți și aplicați un anumit element, acesta poate fi înviat.
 

Far Cry Primal - pentru a supraviețui în mezolitic