Marcaje

Paradise Farm: Insula Lucky

Nume alternative: Insula fermei: Hay Bay City Paradise

Game Paradise Farm: Insula Norocului vă va ajuta să vă relaxați.

Cu încredere, putem spune că dezvoltatorul foranj a lansat un joc foarte bun Paradise Farm: Luck Island. Acesta va atrage nu numai copiii, ci și jucătorii adulți. Fiind în ea, ca și cum te-ai afla într-o stațiune scumpă unde poți consuma fructe exotice, bucurându-te de natura uimitoare a insulei tropicale.

Ferma

Rai: Insula Luck poate fi descărcată gratuit, ceea ce este deja frumos. Apoi, jucătorii sunt întâmpinați de un papagal vorbind macaw. El va fi ghidul tau pentru frumusetile locale, ajutandu-te sa te simti confortabil cu meniul si principiul jocului. Este foarte simplu, și vă veți aminti cu ușurință lecția, astfel încât să puteți prelua în curând managementul gospodăriei dvs. Cu el veți învăța cum să hrăniți în mod corect găinile, să semănați și să colectați grâu și ce aveți nevoie pentru a construi o instalație pentru producția de furaje. În plus, există posibilitatea de a descărca Paradise Farm: Island of Fortune pe un computer, dacă este așa, este mai convenabil pentru tine de a juca.

Principalele caracteristici ale distracției prezentate.

În ceea ce privește caracteristicile generale, acesta este:

Cultivarea culturilor
 • Vânzarea mărfurilor în magazin, transportul cu avionul sau vaporul
 • Fundații ale zoologiei proprii
 • Punerea la comanda
 • pensiune
 • Expatching expeditii pentru studiul terenurilor noi
 • După cum puteți vedea, jocul Paradise Farm: Insula Norocului a pregătit o mulțime de fascinante.

  • Interesați de o gamă largă de jucători, începând cu copiii de la 3 ani
  • Produs de sunet frumos
  • Colorarea graficii 3D
  • Abilitatea de a face achiziții pentru bani reali

  K Următoarele zone aparțin zonei de joc:

   Dacă considerați că jocul principal este suplimentat periodic cu actualizări planificate, nu va fi lipsit de sarcini fascinante. Ideea creării unei ferme pe o insulă tropicală a devenit foarte reușită. Participanții preferă să colecteze recoltele bogate de nucă de cocos, banane, ananas, mango și alte fructe de peste mări. Nu mai puțin interesante sunt animalele de companie din grădina zoologică: panda, leii, papagalii colorați, pelicani și chiar și anteater. Pentru fiecare dintre voi aveți nevoie de vavir și casa dvs., oriunde ar putea să se ascundă pentru somn.

   au nevoie de hrană și Paradise Farm: Jocul Lucky Island a avut grijă să aveți la dispoziție o varietate de culturi, structuri și mecanisme care să producă hrană suficientă. Jucătorii experimentați știu că afacerea nu se limitează la construirea unei anumite clădiri. Ulterior, va trebui îmbunătățită pentru a crește productivitatea și dacă acest depozit are mai mult spațiu pentru stocarea instrumentelor, a materiilor prime și a produselor finite.

   Farm Paradise: Hay Island Bay este construit în așa fel încât nu este avantajos să rămâneți detașați de ceilalți jucători. Succesul vine la cei care comunică în mod activ. Uneori va trebui să-i ajuți pe noi prieteni și uneori să le cereți ajutor. Comerțul este, de asemenea, o parte importantă a procesului de joc, pentru că alții pot cumpăra ceva care nu prea există și, în același timp, își vinde propriile bunuri excedentare. Odată ce ați devenit înghesuită într-o zonă desemnată, pentru că trebuie construite mult mai multe, dar nu există loc. Dacă ați reușit să economisiți destui bani, trimiteți o expediție în junglă pentru a găsi noi terenuri potrivite. Cine știe ce vor găsi călătorii curajoși în tufiș? Poate că vor putea găsi un artefact rar care vă va ajuta să avansați în joc și să oferiți un avantaj față de ceilalți.

   Dar aceasta va deveni disponibilă doar la timp, dar totul începe cu sarcini simple. Creșterea complexității și a vitezei acțiunii este graduală, iar pictogramele deasupra zonelor arată ce trebuie făcut. Aceste imagini grafice sunt destul de ușor de înțeles, deci nu ar trebui să existe dificultăți.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more