Marcaje

manie de fermă

Nume alternative:

farm mania este un joc de fermă pe care îl poți juca pe computer. Grafica este desenată manual, neobișnuit de colorată. Vocea, precum și aranjamentul muzical, sunt de înaltă calitate și creează o atmosferă potrivită în joc.

Personajul principal al jocului este o fată pe nume Anna. S-a mutat să locuiască într-o casă de țară și are nevoie de ajutor pentru ca ferma să funcționeze.

Controlul în joc este intuitiv și nu va fi greu de înțeles datorită antrenamentului.

Pentru a asigura dezvoltarea fermei și a crește profiturile, trebuie să reușești să faci o mulțime de lucruri:

  • Obțineți păsări de curte, vaci, oi și alte animale
  • Semănați câmpurile pentru a cultiva legume pentru a le vinde și a hrăni animalele
  • Îmbunătățiți clădirile fermei și construiți noi ateliere și fabrici
  • Măriți-vă transportul pentru a putea livra mai multe mărfuri

Dezvoltarea fermei se bazează pe planificarea competentă a acțiunilor cu câțiva pași înainte. Nu vă grăbiți să cheltuiți imediat bani, acordați prioritate și luați în considerare ce achiziție va aduce mai mult profit.

Ferma este situată foarte convenabil pe o zonă rotundă împărțită pe sectoare. Datorită acestui fapt, fiecare clădire, câmp, grădină sau pășune este situată foarte convenabil și nu este nevoie să parcurgeți hartă mult timp pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

O fermă nu este doar câmpuri și animale. Cel mai profitabil este să vinzi produse finite, nu materii prime. Stăpânește meseria de bucătar și prepară preparate delicioase de vânzare. Învață să țese și să coase haine. Produceți bijuterii și alte articole care vă vor aduce profit.

Toate acestea sunt posibile doar dacă există ateliere și fabrici care vor coace bunătăți de vânzare.

Două moduri de joc vă așteaptă:

  1. Arcade
  2. Ocazional

Care dintre ele este de preferat depinde de tine să hotărăști.

Dezvoltatorii au pregătit mai mult de 60 de niveluri pentru tine. Cu fiecare nou nivel, vor exista mai multe oportunități, iar producția va deveni mai complexă, dar veniturile din vânzarea de produse noi sunt mult mai mari.

Dacă te-ai săturat să joci Farm mania, caută obiecte ascunse, acesta este un mini-joc de mindfulness încorporat în care vei căuta 12 categorii de obiecte printre vegetație. De exemplu, poate fi necesar să găsiți oi împrăștiate sau să colectați unelte de grădină împrăștiate.

Pentru a juca acest joc minunat, nu este nevoie de o conexiune permanentă la Internet. Puteți juca offline atât timp cât doriți.

Jocul schimbă ora din zi chiar și atunci când sunteți în afara jocului, așa că aveți întotdeauna ceva de făcut când vă întoarceți.

Nu uitați să verificați jocul în fiecare zi. Este necesar să recoltați la timp, iar animalele au nevoie de hrană zilnic.

Jocul este primul dintr-un ciclu și, când îl treci până la sfârșit, poți începe de la început sau poți instala următoarea parte, unde te vor aștepta și mai multe caracteristici și niveluri noi.

farm mania descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu există nicio posibilitate. Jocul poate fi achiziționat pe site-ul Steam sau pe site-ul dezvoltatorului pentru bani simbolici.

Dacă visezi să deții propria fermă, ai o bună șansă să exersezi gestionarea acesteia. Începeți să jucați chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more