Marcaje

Farmerama

Nume alternative: Farmerama

Farmerama on-line - este un joc online, browser-ul care atrage, personajele sale luminoase, pline de culoare și orizonturi. Aici puteți petrece timpul liber în aer liber, având grijă de casă și ferma țară ... Joc online Farmerama oferă posibilitatea de a învăța să gestioneze gospodărie, nu se aplică la acest număr maxim de forțe.

Acest joc captivant nu are nevoie pentru a instala clientul jocului, și este accesibil din orice browser. Tot ce ai nevoie pentru a începe jocul, se Farmerama de înregistrare on-line.

Onlan joc Farmerama oferă două moduri de înregistrare:

1. Direct de pe site. Pe pagina de pornire, există o domenii de înregistrare în cazul în care doriți să introduceți numele (prenume), parola, e-mail, introduceți data ta de naștere și să fie de acord cu regulile jocului. Înregistrarea pe acest joc Farmerama este terminat, puteți începe să gameplay.

2. Printr-o rețea socială. Dacă v-ați înregistrat un cont pe Facebook, acesta poate fi folosit ca o înregistrare cont de joc: Facebook, făcând clic pe pictograma din formularul de înregistrare pe pagina de pornire, se deschide fereastra, unde se va cere să consimtă la accesul la contul dvs., consimțământ, introduceți numele de utilizator și Alăturați-vă acestui Farmerama folosind Facebook peste. Acum poți să te joci online, în Farmerama!

Pentru cei care nu s-au decis încă, este în valoare de ea pentru a înregistra contul dvs. sau nu, Farmerama joc online, jocul oferă o versiune de încercare gratuită în cazul în care vă puteți încerca ca un fermier viitor, după încheierea perioadei de probă, urmată de o propunere de înregistrare. Astfel determinat!

Mergând în joc pentru prima dată, un NPC (bufnita), va da primele câteva locuri de muncă. Va avea nevoie pentru a recolta, apoi face însămânțare, există încă unele sarcini amuzante, dar instructive. Dar ... acesta este doar începutul. Apoi, va juca acest joc Farmerama on-line, face diferite plantarea de copaci, legume și culturi, se angajeze în recoltarea, cresc și hrana animalelor, de îngrijire și de adăpare țara lor.

Când va fi un anumit nivel, jocul Farmerama permite să participe la concurs pentru cele mai bune instrumente de gradina, precum și în multe alte concursuri. Puteți pune, de asemenea, gradina ta pentru toate pentru a vedea și de a afla ce cred alți oameni despre el jucători.

Nu Farmerama joc on-line are propria moneda - și tyulpesso zelepenni. Mulțumită ție, puteți efectua tranzacții.

Farmerama joc on-line are un nivel de dezvoltare agricolă, care naștere moderne, datorită experienței acordat pentru plantarea și cules culturilor. Cu fiecare nivel nou sunt disponibile la noi plante și animale noi. Deci, în Farmerama va juca nimic, dar plictisitoare!

Joaca Farmerama poate fi nu curteze pajiști vecine, desigur gratuit. Acest lucru va fi plătit.

Joaca joc online Farmerama nu pot pur și simplu stând la domiciliu, dar, de asemenea, în alt loc convenabil, cum ar fi un birou sau așezat într-o unitate confortabil (cu acces la Internet).

Dar de ce vorbesc foarte mult despre cum să joace Farmerama bun, mai bine cel puțin să încercați o dată!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more