Marcaje

Farming Simulator 19

Nume alternative: FS 19, Farming Simulator 19, Farming Simulator 2019

Farming Simulator 19 este o serie de jocuri cunoscute în întreaga lume. Agricultura nu se oprește sau se oprește niciodată. Dezvoltatorii de jocuri au dovedit acest lucru în practică. Actualizări constante, inovații, grafică realistă și funcționalitate proaspătă. Noua parte a jocului a adus o mulțime de produse noi care vor decora jocul. În Farming Simulator 19, a început o nouă etapă de dezvoltare, mai dinamică și mai realistă decât părțile anterioare. Mai multe despre toate produsele noi de mai jos.

Inovații din partea a 19-a a jocului

Probabil că această parte a Farming Simulator a devenit una dintre cele mai așteptate în ultima vreme. Într-adevăr, în partea a nouăsprezecea, nucleul grafic al jocului a fost complet reproiectat, ceea ce înseamnă un realism și mai mare a ceea ce se întâmplă. Detaliile mai bine desenate ale echipamentului de lucru, naturii și mediului sunt plăcute ochiului, iar cu noi teritorii în Europa și America, nu veți dori deloc să părăsiți jocul pentru lumea reală. Deși în acest caz nu va diferi foarte mult de joc. Merită să acordați atenție noului tip de culturi agricole - bumbac și ovăz, acesta este în plus față de ceea ce era deja în joc (grâu, porumb, cartofi, rapiță etc.). Dintre animale, mai puteți crește porci, vaci, oi, păsări (găini și gâște), precum și să vă plimbați propriile cai. Ele vă vor permite să vă explorați teritoriul și să descoperiți noi zone într-o lume uriașă deschisă.

Punctul culminant al Farming Simulator 19 pe PC, care este adorat de mulți jucători din întreaga lume, este capacitatea de a juca online. Dezvoltați-vă ferma împreună cu alți jucători, până la 16 persoane de oriunde în lume. Aceasta este o șansă de a vă îmbogăți nu numai cultural, ci și profesional în sectorul agricol. Modificările jocului pe care jucătorii înșiși le pot crea vor face procesul mai distractiv. Noi teritorii în Europa și America de Nord într-o lume mare de joc deschisă.

Funcții de joc

Pe scurt, iată la ce trebuie să fii atent:

 • Miez grafic complet reproiectat al jocului - mai mult realism și dinamică
 • nouă funcționalitate de călărie și noi specii de animale - cai
 • Teritorii americane și europene
 • două noi tipuri de culturi agricole - bumbac și ovăz
 • echipamente noi de la producătorul John Deere

Adăugări oficiale pentru Farming Simulator 19:

 • Premium Edition - include toate modificările oficiale; Potrivit pentru cei care nu doresc să cumpere totul separat.
 • Platinum Edition - adaugă peste 35 de tipuri de vehicule noi de la producătorul CLAAS.
 • Extinderea agriculturii alpine - o nouă zonă de pajiști alpine, precum și echipamente pentru cultivarea acestora.
 • Rottne DLC - există noi funcții de înregistrare și echipamente speciale.
 • Pachetul de echipamente
 • GRIMME - conține treisprezece instrumente noi de la GRIMME și unul suplimentar de la Lizard.
 • Kverneland Vicon Equipment Pack - conține douăzeci de echipamente de la producătorul Kverneland.

Cum să descărcați jocul Farming Simulator 19 pe computer sau laptop?

Farm Simulator nu este gratuit, trebuie să plătiți pentru a-l descărca. Acest lucru se poate face pe site-ul oficial al jocului sau pe portaluri de jocuri precum Steam, Epicgames, Microsoft, Playstation, Xbox și altele. Astfel de portaluri dețin adesea promoții și vânzări, iar jocul poate fi cumpărat mult mai ieftin, sau chiar complet gratuit.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more