Marcaje

Farming Simulator 20

Nume alternative: Farming Simulator 2020, FS 20, FS 2020

Farming Simulator 20 noua continuare a vechii povești

Jocul

FS 20 este fratele mai mic al celebrului simulator mondial. De ce mai mic? Cea de-a 20-a versiune a jocului a fost lansată și adaptată pentru smartphone-uri. GIANTS Software, dezvoltatorii și creatorii lansează o nouă versiune pentru dispozitivele Android și iOS la fiecare trei ani. În fiecare versiune nouă, ei încearcă să extindă funcționalitatea posibilă și să adauge ceva nou. De data aceasta nu face excepție. Desigur, versiunea mobilă a jocului este mai simplă decât Farming Simulator cu drepturi depline pe PC, dar nu trebuie să porți cu tine un computer pentru a juca simulatorul tău preferat.

Farming Simulator 20. Caracteristicile procesului de agricultură

Farming Simulator 20 nu este doar un joc despre o fermă, ci și despre antreprenoriat. Într-adevăr, pe lângă munca principală de cultivare a culturilor și a animalelor, ar trebui să aveți grijă și de veniturile dvs. Și aceasta este economia și trebuie să vă gândiți la acțiunile voastre pentru a obține profitul maxim. Orice produs din joc este vândut și cumpărat pe piețele internaționale. Toate produsele au oferte și prețurile pot varia din când în când.

Dar să revenim la cele mai interesante. Mecanica jocului Farming Simulator 20 pe PC sugerează realismul a ceea ce se întâmplă. Pentru a cultiva porumb, trebuie să cumpărați o bucată de pământ, semințe de porumb, echipament cu care să semănați și apoi să recoltați. În plus, îngrășămintele pot fi folosite pentru un efect mai bun.

Cumpărăm un tractor, îi atașăm echipamentele necesare, de exemplu, o semănătoare, și mergem la câmp, semănăm, după cum puteți vedea, totul este destul de realist. Jocul are o opțiune de automatizare a acestui proces dacă ferma ta a crescut și tu singur nu poți ține pasul cu totul. Imediat ce recolta este coaptă, o colectăm și o ducem la depozit pentru vânzare și vânzare ulterioară. Aici ai câștigat primii bani. Ei pot cumpăra mai mult teren pentru cultivare, animale, echipamente pentru muncă sau pot învăța noi tehnologii.

Ce oferă FS 20 cunoscătorilor săi?

  • Cumpărați peste 100 de tipuri de mașini și unelte de la producători agricoli globali.
  • Câștigați prin creșterea și vânzarea a peste 10 tipuri de culturi pe terenul dvs. (bumbac, ovăz, porumb, rapiță, floarea soarelui, fasole și așa mai departe).
  • Creșteți și creșteți animale (vaci, oi, cai, porci).
  • Explorați vasta întindere a Americii de Nord cu restaurarea detaliată a peisajului.
  • Acum puteți controla vehiculele direct din cabină pentru un realism și mai mare.
  • Nouă funcționalitate pentru îngrijirea cailor, deoarece aceștia sunt prietenii noștri, precum câinii și pisicile. Simte-te ca un adevărat cowboy care conduce pe teritoriul tău pe un adevărat armăsar sălbatic.
  • Grafică optimizată pentru un joc confortabil pe orice dispozitiv.

Cum se descarcă Farming Simulator 2020 pentru computer?

Jocul este conceput pentru dispozitive mobile sub sistemul de operare Android / iOS. Poate fi descărcat de pe oricare dintre piețe. Vă rugăm să rețineți că jocul este plătit. Scorul mediu al jucătorilor este 3. 8 din 5. 0, ceea ce este înfricoșător. Dar orice jucător are posibilitatea de a încerca jocul pentru o anumită perioadă și dacă nu-ți place, îți vei primi banii înapoi.

Pentru adevărații cunoscători ai genului, este posibil să descărcați pe computer. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați un emulator pe computer sau laptop și să descărcați și să instalați Farming Simulator 20 în interiorul acestuia.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more