Marcaje

Farming Simulator 22

Nume alternative: Farm Sim 22, Farming Simulator 2022

Continuare modernă a fermei legendare după 3 ani

Jocul Farming Simulator 22 pe computer/laptop de la stoicii industriei GIANTS Software. Încă o dată, suntem mulțumiți de actualizarea cu noi funcționalități și mecanici de joc. Deși versiunea are un număr de serie 22, jocul a fost lansat în 2021 și de atunci rămâne lider printre toate părțile seriei. Cele mai mari laude din partea criticilor și jucătorilor - peste 90% dintre cei care l-au jucat l-au evaluat foarte pozitiv pe platforma Steam. În zilele de vârf, până la

de oameni erau în joc simultan, ceea ce este mult pentru un joc de nișă. Mai jos este o explicație a motivului pentru care FS 22 este plăcut de toată lumea, fără excepție.

Caracteristici ale Farming Simulator 22 pe PC

Dezvoltatorii simulatorului au încercat întotdeauna să-și mulțumească fanii cu noi funcționalități cu fiecare piesă nouă. Fiecare parte ulterioară este plină de noi caracteristici, culturi, echipamente și unelte. De exemplu, versiunea anterioară a primit un salt mare în grafică și performanță. I s-a adăugat și capacitatea de a crește cai. Ce ne-a adus ultima parte a jocului:

 • un editor de caractere în care puteți crea un fermier-antreprenor unic;
 • noi locații realiste în America și Europa;
 • abilitatea de a cultiva vii, plantații de măslini și bumbac, printre alte culturi, dintre care există mai mult de 20 în joc;
 • noi tipuri de agricultură - mulcirea (pentru creșterea recoltelor) și culesul pietrei (pentru curățarea zonei);
 • lanțuri de producție, care vă vor permite să optimizați procesul de obținere a profitului
 • calendarul recoltei pentru comoditatea tânărului fermier
 • AI îmbunătățit pentru automatizarea proceselor

DLC Farming Simulator 22 - noi completări pentru toată lumea

 1. Abonamentul de sezon al anului 1 este o colecție de suplimente majore de joc pentru întregul an, care vor fi adăugate în viitor. Plătești o singură dată. DLC-urile, care sunt deja incluse în el: Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Pack 3, Expansion. Toate completările care vor fi lansate înainte de sfârșitul anului le veți primi automat. Funcționează ca un permis de sezon.
 2. Kubota Pack - veți adăuga unsprezece vehicule și unelte noi de la corporația multinațională care a apărut în Osaka, Japonia, acum 130 de ani.
 3. AGI Pack - clădiri noi și echipamente de manipulare a cerealelor de la AGI, un producător de frunte de echipamente portabile și staționare de manipulare, depozitare și condiționare a cerealelor.
 4. Precision Farming - Faceți-vă ferma virtuală mai ecologică și mai durabilă: suplimentul gratuit Precision Farming introduce noi mecanisme de joc bazate pe tehnologia agriculturii inteligente din lumea reală. Aceasta include patru tipuri diferite de sol și eșantionare de sol, analiză economică și evaluare de mediu pentru ferma dumneavoastră.
 5. Pachet CLAAS XERION SADDLE TRAC - Când achiziționați CLAAS XERION SADDLE TRAC, adăugați flotei dvs. agricole un tractor puternic și dinamic de la binecunoscutul producător german CLAAS.

Acestea sunt câteva dintre suplimentele oficiale de care vă veți bucura. Există mai multe neoficiale, create de jucătorii și fanii genului. Instalați-le pe propriul risc. Unele dintre ele pot îmbunătăți grafica, altele pot adăuga hărți noi, altele pot adăuga vehicule noi. Unele dintre ele sunt chiar recomandate de către dezvoltatori înșiși și implementate în versiunile viitoare ale jocului.

Farming Simulator 22 PC Download nu este gratuit. Jocul poate fi achiziționat pe platforme precum Steam, Epic Games sau pe site-ul oficial. Crede-mă, acest simulator de agricultură își merită banii - evaluările și recenziile vorbesc de la sine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more