Marcaje

Farm Simulator 14

Nume alternative: Farm Simulator 14

Game Simulator agricol 14 pentru fermierii naturali.

Astăzi este dificil să surprinzi pe oricine cu o asemenea direcție de joc ca o fermă. Se pare că acest subiect a fost mult timp jucat pe toate părțile, și nimic nou nu poate fi așteptat din partea lui. Dar numai pentru moment, în timp ce Farming Simulator 14, a cărui dezvoltare a fost ocupată de GIANTS Software, nu va fi vizibilă. Nicăieri altundeva veți găsi o varietate de mașini agricole (14 titluri), ca aici. Toate acestea nu numai că vor trebui să învețe cum să gestioneze, ci și să-și amintească ce este proiectat pentru fiecare mașină. Există tractoare, remorci, cultivatoare, semanatoare, mașini de recoltat, pulverizatoare de îngrășăminte, cositori, rezervoare de compost și multe altele.

Pentru a începe, aveți nevoie de Farming Simulator 14 pentru a descărca pe telefonul sau tableta dvs. și luați cu atenție formarea. Deși jucăria este distribuită gratuit, iar progresul poate fi realizat fără a investi capital suplimentar, există și conținut plătit. Prețurile încep de la 90 de cenți. Există, de asemenea, posibilitatea de a descărca Farming Simulator 14 pe computer, iar apoi tot ce se întâmplă pe ecranul mare va fi văzut în toate detaliile. Cu toate acestea, chiar și pe un mic ecran al unui dispozitiv mobil nu veți avea inconveniente, deci dezvoltatorul a fost bine gândit.

Setați ecranul și alte caracteristici.

Pentru a începe să vă amintiți ce înseamnă imaginile grafice pe monitor. Ele servesc pentru a face comenzi și acțiuni diferite și sunt ușor de înțeles. Magazinul în care sunt vândute și cumpărate bunurile este afișat ca un coș pe linia de sus. Numerele de lângă acest cont de verificare. Următorul este procentul de stoc, nivelul de combustibil și pictograma meniului. În partea dreaptă, o scară largă indică viteza mașinii. În partea stângă puteți vedea harta fermei. În linia de jos, pictograma afișează tipul tehnicii selectate pe care o controlați în prezent, și făcând clic pe ea, unitatea se schimbă. Ultimele sunt butoanele de acțiune.

Game Farming Simulator 14 a pregătit jucătorii:

  • Masă de distracție cu grafică 3D colorată
  • Comunicarea cu alți jucători
  • Dezvoltarea propriului fermă
  • Realizarea de noi culmi prin munca grea

Fiecare articol are multe ramuri. De exemplu, dezvoltarea economiei înseamnă lucrul în domeniu (însămânțarea și recoltarea diferitelor culturi folosind o varietate de tehnici), îngrijirea animalelor și a mașinilor, angajarea lucrătorilor. Dar aceste momente au, de asemenea, o mulțime de nuanțe mici, este necesar să se înțeleagă cu care treptat. De-a lungul timpului, veți avea clădiri noi, unde vor fi carne de vită, garduri, gări, mori, magazin, realimentare și alte zone. Farm Simulator 14 joc cât mai aproape posibil a recreat condițiile reale de viață ale fermierului. Și lăsați culturile să se coacă mai repede decât de obicei, evenimentele necesită o abordare atentă și nu tolerează graba.

Pentru a trimite tractorul pe teren, mai întâi trebuie să-l aduceți la remorca potrivită, asigurați-vă că rezervorul era plin de combustibil. Dacă există o lipsă de combustibil, mergeți la benzinărie și numai atunci pe teren. Ar trebui să înveți cum să-l gestionați pentru a păstra linia în mod clar și nu crash în obstacole. De asemenea, jocul Simulator agricol 14 vă permite să angajați muncitori și, în timp ce vă îndeplinesc sarcina (însămânțarea, aratul, recoltarea), acordați atenție altor aspecte.

La început, vor fi două câmpuri pe o singură cultură gata pentru recoltare, iar pe de altă parte doar se va însămânța. Jocul fs 14 oferă posibilitatea de a alege unul dintre tipurile de cereale: grăunți de grâu, rapiță sau porumb. Aici doriți să oferiți sfaturi pentru a părăsi porumbul până când vă ridicați, deoarece pentru prelucrarea sa necesită echipament special, iar banii sunt încă folositori pentru probleme mai presante.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more