Marcaje

Farming Simulator 2011

Nume alternative: Farming Simulator 2011

Farming Game Simulator 2011 este un simulator on-line în limba engleză. Acest joc este o continuare a celebrului simulator, care a devenit celebru în întreaga lume.

Joc Online Farming Simulator 2011 descărcare de pe site-ul oficial de joc sau de pe alte site-uri care oferă această facilitate. De asemenea,

Utilaje agricole Simulator 2011 descărcare posibil și pe site-ul torrent care oferă descărca gratuit diferite jocuri și alte fișiere audio și video.

În jocul Farming Simulator 2011 pentru drum liber, vă puteți înregistra pe site-ul. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de următoarele date:

1) numele dvs. de utilizator.

2) Adresa de e-mail și parola.

De asemenea, înainte de a începe jocul aveți posibilitatea să se uite la site-ul despre Farming Simulator 2011 video. Acesta a trecut toate caracteristicile jocului Utilaje agricole Simulator 2011, poate veți găsi aici răspunsurile la întrebările.

Ca urmare a acestei, verificați funcționalitatea computerului, dacă parametrii săi îndeplinesc cerințele de joc:

1. Intel 2 GHz - procesor.

2. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Client joc joc online Farming Simulator 2011 nu este gratuit, astfel încât, în scopul de a începe să joace Farming Simulator 2011 va trebui să cumpăra și instala pe computer.

În Farming Simulator 2011 va angaja în diferite activități agricole. Trebuie să aibă grijă de animalele: să crească hrană pentru animale, l hrănească, cumpara noi de animale, acestea creează condițiile cele mai confortabile.

În plus față de animale trebuie să crească diferite cultură, recoltare și fertiliza, are și să semene. Și o mulțime de funcții diferite pe care le au pentru a efectua ca un fermier adevărat.

Animale dvs. vă va aduce venituri, cum ar fi o vaca dă lapte, găini depun ouă cu blană de iepure va primi. Toate acestea le puteți vinde apoi și de a lua bani.

Nou la jocul Farming Simulator 2011 este un multiplayer. Sarcina ta în Utilaje agricole Simulator 2011 pentru a construi propria fermă unic care vă permite de la un teren mic de teren pentru a face o plantatie de mare, câștiga o mulțime de bani și a devenit cel mai important Simulator Farming agricultura 2011.

Farming Game Simulator 2011 atrage toate caracteristicile sale:

1) Separarea de modul de carieră.

2) Abilitatea de a modul multi-user. Redarea pe LAN este disponibil pentru a vă numai după ce ați cumpărat o licență de joc.

3) O parcare mare, cu diverse tehnici.

4) O gamă largă de culturi.

5) Vi se va da asistenți.

6) mașine de încărcare.

Înscrie-te joc online despre agricultura agricole Simulator 2011, împreună cu prietenii tăi. Împreună, va juca un mult mai interesant.

Dă-ți o vacanță virtuale de pe plantații de culori, culturi diferite. Imaginați-vă că vă aflați în această natură, împreună cu Farming Simulator 2011.

Dezvolta ferma ta, avea grijă de animale și plante lor, să devină un fermier real!

 

Farming Simulator 2011