Marcaje

Farmtastic

Nume alternative: Farmtastic

Joc Farmtastic - acesta este un joc interesant, bazat pe browser, care se bazează pe principiul de simulator.

On-line Farmtastic - aceasta este una dintre cele mai multe jocuri de la fermă, în cazul în care va trebui să se ocupe cu, nu numai agricultura, dar și în alte activități.

În Farmtastic înregistrare nu este un pas dificil, după care începe să joci Farmtastic. Pentru a vă înregistra, trebuie să faceți următoarele:

1. Găsi site-ul joc Farmtastic.

2. A plecat de pe pagina principală, veți vedea formularul de înregistrare. Două sub formă selectați « Înregistrare ».

3. Scrie numele de utilizator.

4. Introduceți adresa dvs. de e-mail.

5. Scrie parola pentru joc. Încercați să facă parola la fel de fiabile ca posibil.

6. Important! Când înregistrarea sunteti de acord cu toate regulile jocului.

7. Faceți clic pe « Înregistrare » ..

Joaca Farmtastic Veți fi printr-un browser de Internet. Prin urmare, înainte de a semna aveți nevoie de o adresă de internet bine problema: verifica viteza de pe Internet, este de dorit ca a fost de 100 de mega biți pe secundă.

În Farmtastic juca o vei face, atunci când se confruntă cu o varietate de evenimente în joc. Ca un fermier trebuie să aibă grijă de pământ și acasă, animale, și de a efectua diferite sarcini una după alta.

În simulare, sunteți liberi Farmtastic cumpăra diferite produse. În primul rând, veți avea un lot mic de pământ, pe care va trebui să aibă grijă de. Va trebui să mulgă vacile, săpat în pământ, pentru a recolta - totul face parte din viața de zi cu zi. Munca pe care o faci în fiecare zi.

Ca un agricultor profesionist ai nevoie pentru a transforma curtea ta intr-o mica ferma impresionant. Folosind o cantitate mare de efort, veți primi în curând o marire de salariu și a finaliza toate lucrările necesare la fermă. În plus, trebuie să urmăriți de animale și păsări de la fermă. În programul de lucru, desigur, este, de asemenea, muls vaci, deoarece clienții nu doresc doar legume proaspat culese, dar, de asemenea, lapte proaspat de la vaci fericite. La o fermă în Farmtastic există nenumărate sarcini. Puteți semăna mei, și apoi se pisa-l în făină și vinde.

Fermă Farmtastic prezentat grafica plina de culoare. Trebuie să dovedească abilitățile dumneavoastră în lucrul cu animalele, și să acorde atenția asupra faptului că toate plantele prospera - toate într-un stil de desene animate. Numai după ce face un număr foarte mare de locuri de muncă puteți obține o recoltă bună. Veți învăța o varietate de sarcini care vă așteaptă pe ferma Farmtastic. Veți avea nevoie să se angajeze în investiții pe fermă.

Farmtastic online, vă puteți concentra asupra afacerii dvs., de a dezvolta și de a îmbunătăți pe teritoriul lor.

O mulțime de timp trebuie să se acorde plantare legume și fructe, precum și recoltarea.

Puteți cumpăra o varietate de clădiri și de a produce bunuri de vânzare.

Farmtastic on-line dori, fără îndoială, modul în care toate adulți și copii deopotrivă. Abonează-te la joc și a făcut prea puțin plantație lui.

Turn bunurile dumneavoastră mici într-o fermă mare prosper. Surpriza de toate experiență și realizări în jocul lor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more