Marcaje

Cea mai îndepărtată frontieră

Nume alternative:

Farthest Frontier simulator de clădire oraș cu elemente de strategie economică. Jocul are o grafică excelentă într-un stil realist. Muzica este bine aleasă și nu devine enervantă în timp.

Sarcina ta în joc este să asigure supraviețuirea și prosperitatea ulterioară a unui mic grup de coloniști la marginea lumii civilizate. Atingerea tuturor obiectivelor va fi mai ușoară după ce veți parcurge un scurt tutorial care vă va spune totul despre comenzi și mecanica de joc.

În continuare ai multe de făcut:

  • Construiți cele mai necesare clădiri
  • Explorați zona pentru resurse fosile
  • Tratați câmpuri pe parcele adecvate
  • Alegeți cea mai potrivită cultură pentru condițiile dvs. și cultivați-o
  • Extinde-ți satul până devine o metropolă cu mai multe niveluri

Toate acestea sunt doar activitățile principale.

Înainte de a începe să joci Farthest Frontier, alege modul de dificultate care ți se potrivește. În cel mai ușor va fi o idilă plăcută, iar în cel mai greu va fi o adevărată luptă pentru supraviețuire în fiecare zi. Determinați tipul de relief și condițiile climatice. Decideți cum vă place să jucați și începeți.

Principala resursă pentru viața populației este hrana. Analizați compoziția climatică a solului și decideți care dintre opțiunile disponibile va crește cel mai bine în aceste condiții. Este foarte important să nu faceți o greșeală, deoarece dezvoltarea ulterioară depinde de aceasta.

De-a lungul timpului, veți putea îmbunătăți în continuare solul de pe câmp prin aplicarea de îngrășământ și îndepărtarea pietrelor. Controlul buruienilor este la fel de important.

După ce problema alimentară este rezolvată, concentrați-vă pe logistică. Jocul este foarte realist și, prin urmare, livrarea mărfurilor de la ferme va fi dificilă fără drumuri și vehicule. Construiți fabrici și fabrici pentru producția de echipamente și toate lucrurile de care aveți nevoie în viața de zi cu zi.

Spontaniile și medicina sunt, de asemenea, de mare importanță. Fără apă curată și medicamente avansate, epidemiile de boli pot lovi populația ta. Acest lucru va complica foarte mult creșterea în continuare a populației și poate duce chiar la moarte.

Dezvoltați-vă tehnologiile, acest lucru vă va face mai ușor să obțineți multe resurse de bază și vă va permite să vă concentrați asupra altor domenii de activitate.

Majoritatea clădirilor din oraș pot fi modernizate. Acest lucru le afectează în mod semnificativ caracteristicile și schimbă foarte mult aspectul orașului. Deci, satul se va transforma treptat într-o metropolă high-tech. În total, există peste 50 de tipuri de clădiri al căror aspect se schimbă și evoluează pe măsură ce jocul progresează.

Deși jocul este în primul rând o strategie economică, există un loc pentru războaie în el. Sarcina ta este să depui toate eforturile pentru a crea o apărare puternică, astfel încât armatele țărilor vecine să nu invadeze teritoriul tău, iar dacă are loc un atac, ele vor înfrunta o respingere demnă.

Farthest Frontier descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți cumpăra jocul pe platforma Steam sau pe site-ul dezvoltatorului.

Instalează jocul chiar acum și începe să-ți creezi orașul de vis în sălbăticie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more