Marcaje

Fatecraft

Nume alternative: Destin Meșteșug

Fatecraft

Joc Fatecraft - este absolut gratuit joc epic browser. Imens multiversului lume cu orașe masive cu NPC-uri, quest-uri și steaguri PvP, care trebuie să fie păstrate criminali dintr-un loc sigur (similară ar trebui să fie cu sistemul original PVP Ultima Online).

Intrare în acest joc nu sunt prezentate în limba rusă, astfel încât aveți nevoie pentru a face sarcini speciale. În Fatecraft înregistrare este după cum urmează:

1. Necesitatea de a găsi pe site-ul principal al jocului.

2. În colțul din dreapta sus faceți clic pe "Connexion».

3. Dincolo de faptul că, apoi faceți clic pe «Créez le maintenant». Această legătură, care este sub forma de a accesa site-ul.

4. După ce faceți clic pe butonul, introduceți numele de utilizator.

5. Vă rugăm să scrieți adresa dvs. de e-mail în linia următoare.

6. Introduceți parola unic.

7. Vă rugăm să încercați din nou pentru a introduce parola. Acest lucru este necesar pentru a ști dacă ați introdus parola pentru prima dată.

8. Daca prietenul tau te-a invitat să joace acest joc, apoi în celula următoare pentru a specifica numele său.

9. Apoi, după care faceți clic pe "Cree mon compte».

Joaca Fatecraft Vei fi prin intermediul unui browser, așa că cel mai important lucru - ea are grijă de conexiunea la Internet.

În Fatecraft juca va fi modificat puternic server de Minecraft, care are zeci de plugin-uri, care a fost o experiență unică.

Se utilizează sistemul de nivelare RPG pentru a permite jucătorilor pentru a controla nivelul și să se angajeze în activități în diferite clase, și în cele din urmă o profesie care le permite să construiască personajul tău în jurul stilul său unic de joc.

Pentru uciderea punctele de joc rola în timp, și nu există metode rapide de reducere a acestora, precum și, de exemplu, sistemul penitenciar este planificat. Există materiale personalizate, muzica personalizate, obiecte personalizate, arme personalizate, și mult mai mult. Jucătorii care acceptă jocul, a permis să devină primari, și de a dezvolta propriile orașe, care se extind în mărime, precum și capacitatea de a mai multe rezidenti a vrut să se mute în ele.

Jucător necalificat începe în sala de clasă și să se alinieze la partea de sus aveti posibilitatea de a alege una dintre cele trei clase principale din joc.

Odată ce te-a lovit la nivelul de sus, atunci ai putea alege clasa de principal și de a lucra pe profesii, care sunt disponibile în fiecare mediu.

De bază 3 de clasă în joc Fatecraft online:

1. Fighter - Clase de armament - au un număr mare de arme.

2. Clase - Magic - Magic magia lor poate rupe nimeni.

3. Clase Meșteșug - - Crafter abia acum ele sunt capabile de traumă.

Fatecraft online - acest lucru este un joc incredibil de fantastic, care vă va oferi o mulțime de experiență. Veți simți întreaga lume misterioasa, în cazul în care mult mai mult atunci neexplorat.

Joc Fatecraft acordând mai multă atenție la acțiunile lor, să ia în considerare cu atenție strategie.

Să vă însoțească un adevărat succes și a stabilit tot ceea ce frumos le vedeți în igreyu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more