Marcaje

FRICĂ

Nume alternative: FRICĂ

Joc F . E . A . R - first-person shooter incredibil de realiste, cu luptele uimitoare și poveste palpitanta. Proiect a lucrat la crearea de Monolith Productions și
[ _21_] Ziua 1 Studios . Ca rezultat, utilizatorii au primit jocul original, în stilul de un film de actiune care are o multime de caracteristici pozitive. Această imaginație uimitoare și efecte speciale cinematice și situații neprevăzute în care vă aflați în mod repetat în timpul jocului, și capacitatea de a utiliza cele mai recente tehnologii, precum și arme puternice pentru a ucide dușmanii. Vrăjmașii voștri sunt nemilos. După acest popor neobișnuite, și forțe supranaturale. Când poliția, forțele speciale și armata devin fără putere, ajuns la salvare de baieti F. R - unitate de raspuns Federal de activitate. Ei se specializează în paranormal, în afară de ei sunt înarmați cu cele mai recente inginerie invenții. Începând cu F. R pentru a juca, vă va lupta cu fantome, dar ceea ce este cel mai ciudat, devin adesea o țintă tine. Deci, amintiți-vă, nu sunt la panda, și în valoare de gândire despre cum să supraviețuiască. Dincolo de frica și tensiunea a nervilor - care va testa toți cei care intră în lumea F. R on-line.

Pentru a deveni un membru al echipei, trebuie să creați un cont. Simplu F. R înregistrare va face parte un eveniment memorabil. Cum început totul? Atunci când o unitate militară secretă în mâinile teroriștilor, autoritățile au atras forțele speciale cu scopul de a salva ostaticii. Cu toate acestea, în curând a pierdut legătura cu luptători și camera de supraveghere internă prin guvernul vede o imagine șocantă. Forță necunoscută ucide oameni, literalmente rupere trupurile lor în bucăți mici. Vine vorba de timp să-și intensifice F. R. Fiind un membru al echipei speciale, pe care numai tu nu va experimenta! Dușmani insidioase și fără compromisuri, ei încearcă mereu să blocheze căile de evacuare se apar în momentele cele mai neașteptate. Dar, odată ce ați devenit un nou unitate sub acoperire angajat, ar trebui să fie gata să lupte cu disperare cu răul mistică.

F. R umple gratuit momente de petrecere a timpului liber palpitant. Nu te simti doar adrenalina in sange creste. Veți avea posibilitatea de a încerca diferite moduri: Deathmatch și Slomo Deathmatch, Team Deathmatch și Slomo TDM, Capture The Flag și Slomo CTF, Conqueror ( trei puncte de control) și Conqueror Toate (cinci puncte de control). Puteți folosi o astfel de caracteristică interesantă ca timp incetinirea. Un astfel de stat se extinde cu seringi speciale, care vor găsi, uneori. La dispoziția dumneavoastră vor fi diferite de arme la fel de arme de foc (AT-14 pistol, pistol mitralieră, RPL, Assault Rifle G2A2, Combat pusca-VK 12, Prototype-7 armă automată MP-50 lansator de rachete MOD-3, etc ) Și a aruncat (grenade, mine, minele controlate de radio). Ai oportunități, dar nu uitați că adversarii pot efectua aceiași pași ca și tine, și anume de atac, ambuscadă, lovit sau arunca un incendiu a mea. Fiți atenți în timp ce plimba pe coridoarele de joc sângeros. Va trebui să se mute de la o cameră în alta, și dacă poți supraviețui alta în mare măsură depinde de dexteritate.

Va place pentru a juca jocul F. R, deoarece este plină de atât de multe surprize! Forward - îndreptă cu fenomene supranaturale și simt de condimente, în acest caz. Mult noroc!


 

FRICĂ