Marcaje

Fiesta on-line

Nume alternative: Fiesta

Fiesta live - MMORPG joc cu clientul wireless gen la dispoziția publicului în mod gratuit. Suplimente Pe Soft Company a fost mult timp cunoscut pentru ideile sale originale. Și acum fanii se pot bucura de divertisment virtuale un nou produs de frumusete online, care combină evenimente grave, cu un desen animat de distracție. Programa joc la cel mai înalt nivel. Dispunând de imagine 3-D a impresia că tot ce se întâmplă este real. Vizitatorii de așteptare pentru cele mai incitante aventuri din lume de vise și magie. Există atât de multe quest-uri care nu se poate nu Minutka sta inactiv. Sistem PvP și PvE este la fel de bine dezvoltat. Și capacitatea de a alege direcția de dezvoltare a multor utilizatori ca un balsam pentru suflet. Intrare pentru locuitorii terenurilor misterioase pentru a câștiga în lupte periculoase, distracție în timpul punerii în aplicare a locurilor de muncă de pace, și doar se bucure de viață într-un univers frumos!

Înainte de Fiesta Online joc, trebuie să se stabilească câteva întrebări. În primul rând, verificați dacă configurația este de calculator adecvat. În al doilea rând, trebuie să vă înregistrați în joc Fiesta Online . În al treilea rând, ar trebui să descărcați și să instalați clientul. Listă de cerințe minime de sistem place loialitatea lor: sistem de operare Windows 2000/XP, Pentium 4 procesor 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 + GeForce MX video de 64 MB, sunet compatibil cu Direct X 9. 0, 3 GB spațiu liber pe hard disk si RAM 512 MB. Fiesta Online de înregistrare presupune completarea unui formular cu urmatoarele campuri: nume, adresa de e-mail, parola, data nașterii, sexul. Apoi, puteți crea aspectul personajul tău și alegeți clasa de vending.

Fiesta joc oferă cursuri, cum ar fi războinic, mag, duhovnic, săgeți și un joker. Pentru a face alegerea potrivită, trebuie să știți cum arată.

1. Warriors sunt puternic, curajos, persistent și dur. Acestea sunt renumite pentru abilitățile lor de luptă și de capacitatea de a conduce lupta în sferturi aproape. Puterea lor fizic impresionant permite să se simtă încredere.

2. Magicienii comanda elementele secrete. Această capacitate le face iasă în evidență printre ceilalți locuitori ai lumii. Și să-i nu foarte puternic fizic, capabil să se descurce singuri într-un alt mod.

3. Arrows inspira teamă de nici un adversar. Abilitățile lor sunt variate și imaginativ. În plus, ele ajuta forțele naturii. Se simt mai încrezători în lupte lungi. În aceste luptători au nevoie de fiecare echipă.

4. Mărturisitorul combină capacitatea de a vindeca și de atac. Ei sunt capabili de a ajuta victimele tovarăși, dar inamici cu ei nu te pui. Mai mult decât atât, ei pot face chiar și aliați puternici, cresterea deteriorarea lor.

5. Jokers diferit de calificare provoca daune mari doar instantaneu. Pentru a arunca adversarii îngroziți au nevoie de foarte puțin timp. Ei sunt foarte agil și rapid, capabil să stea pe buncăre inamice, efectul care apare treptat.

Redare joc Fiesta Online va, se deplasează prin niveluri. Cu cât nivelul, caracterul puternic. Veți avea nevoie pentru a pompa abilități pasive, active și alchimice. Efectua diferite sarcini și va fi capabil de a obține în cele din urmă titlul. Este destul de frumos atunci când un anumit titlu este atașat la numele tau.

Mai mult, în Fiesta Online are momente frumoase ca o oportunitate de a găsi dragostea și să se căsătorească, pentru a construi propria lor casă, a găsit prieteni de încredere, pentru a câștiga credibilitatea lui de acțiuni printre localnici. Cu toate acestea, nici unul dintre cei care s-au angajat pentru a juca Fiesta Online , nu se plâng de plictiseală! Înainte de a vă într-adevăr deschide o mulțime de oportunități! Așa că nu ratați această șansă de a lumina, de asemenea, distracție liber atât de distractiv! Mai întotdeauna și în toate noroc!

 

De înregistrare on-line Fiesta