Marcaje

FIFA 13

Nume alternative: FIFA 13, FIFA 2013, FIFA 2013

Procesor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz și de mai sus

RAM: 2 GB și mai sus

Video: 256 MB de memorie și până

Spațiu liber pe disc: 8 GB.

Joc FIFA 13 - cea mai recentă versiune a lansat din populara serie de simulări de sport și în fiecare an, dezvoltatorii încearcă să aducă la noul lor copil unele schimbări, fără a pierde din spiritul general al seriei. A fost nici o excepție de la regulă și FIFA 13. Cea mai mare parte din FIFA 13, versiunea PC-ul nu diferă de la omologii consola, este uneori greșesc cu privire la dezvoltarea de EA Sports, a atins rafinamentul de inteligenta artificiala si motor de fizica unic motor de impact.

Atac și de apărare

Asta umanizarea de jucători de fotbal virtuale, ceea ce a afectat nu numai aspectul, dar, de asemenea, aspectele psihologice ale jocului și împinge multi fani de spectacol merge la magazin pentru a cumpăra FIFA 13. În timpul atacului jucătorii din FIFA 13 nu mai seamănă cu roboți și destul de capabil de a face greșeli în programele, sau invers, pentru a arăta calități de lider. Gândire și mai mulți jucători naturale - aceasta este principala diferență și mai gravă, care are jocul FIFA 13 de colegii săi și de concurenții direcți. Aceleași modificări au fost făcute și acțiunile apărătorilor în FIFA 13, care va juca mult "umanitate", pierderea de concentrare și care să permită mai multe erori în timpul capacitatea prelungite să apăsați inamicul. Concentrarea și puterea de jucătorii tăi defensive va trebui să continuați să utilizați frecvente incursiuni în tabăra inamicului, pentru a le da unele răgaz.

Dribling și dribbling

Înlocuitor complexe uluitoare și mișcare înșelătoare - partea cea mai colorate din fotbal și ar fi surprinzător dacă jocul FIFA 13 nu reflecta acest aspect al numărului de joc unul. Gestionare înlocuitor în a doua parte a jocului a devenit mult mai diverse și mai ușor de implementat, și chiar FIFA 13, din care PC-versiune nu a fost niciodată cunoscut ușurința de operare, fără utilizarea de manevre înșelătoare gamepad, această componentă a devenit mult mai democratic. Acum, jocul FIFA 13 oferă toate posibilitățile de tine, atunci când dribleaza doi desemnat combinație de taste care alte controale, și vor fi afișate pe teren la picioarele dvs. Fielder ca accidente vasculare cerebrale. Sistem mai simplu și mai accesibil va fi foarte dificil de a veni cu.

Controlul mingea

Un alt detaliu important pe care doar face merge la magazin pentru a cumpăra FIFA 13, este realizarea de căsătorie de la prima atingere a balonului. Acum, există un punct în care absolut orice jucător de pe teren la fel de bine elaborat, cu o rundă de echipament sportiv. Mai mică indicatorii tehnice de posesie, cu atât mai mult este nevoie pentru a primi și procesa jucător mingea, cupa va face greșeli atunci când a primit. Este această caracteristică poate fi utilizată cel mai eficient în timp ce stabilirea de acțiuni defensive echipei sale, redarea mai dens cu jucător a primit mingea, facandu-l pentru a preveni erori forțate.

Impact Engine

Inovație gravă, făcând FIFA 13, un joc în care acesta devine mult mai plăcută chiar și din punct de vedere estetic, face un motor de fizica și revizuit motor de impact. Cu ajutorul acestuia, fiecare jucător are caracteristicile de mișcare, rulare, sărituri și selecție. În contact cu alți jucători, dacă lupta pentru putere sau de conflict, jucătorii vor comporta destul de diferit, în funcție de situație și de caracteristicile fiecărui jucător de joc. Toate mișcările lucrat cu remarcabil grijă și de detaliu care devine uneori impresia vizionarea de meci de fotbal adevărat.