Marcaje

FIFA 14

Nume alternative: FIFA 14

Joc FIFA 14 - un simulator de fotbal sport legate, care necesită aplicarea de tactici. Proiect de la creatorul de o serie de jocuri - de EA Canada. Comparativ cu jocul predecesorul FIFA 14 are o serie de avantaje distincte. Focus a jocului este pe munca în echipă, precum și utilizarea de tactici. Avantajele proiectului sunt de fizica excelenta minge și accidente vasculare cerebrale realiste, dribling de viteză, precum și diferite tehnici de dribling, de asemenea, posibilitatea de a efectua răsturnări de situație trece, controlul deplin autenticitatea a situației în timpul jocului, și dezvoltarea rapidă în termeni de creștere a carierei. Adversarii au inteligență, astfel încât lupta foarte interesant și bogat. De-a lungul catargul este o tulpina emoțională și de la fiecare victorie este chiar mai dulce. De asemenea, fiind o parte din FIFA 14 ligi, puteți discuta despre experientele cu același fotbal nebun porecla, de a interacționa cu colegii, exprimând o opinie cu privire la orice chestiune. Prezența de o componentă socială face gameplay-ul este destul de distractiv, pentru că nu vă simțiți taie din lume, ci dimpotrivă - simt că vă aflați în mijlocul de cele mai tari evenimente. Dacă vă plac jocurile de subiecte similare, ar trebui să descărcați cu siguranta FIFA 14, pentru a plonja în atmosferă de un sport de mare, lumina astfel serile lungi de activități interesante.

Cerințe minime de sistem vă permite să descărcați Fifa 14 tuturor participanților. După ce instalați jocul pe PC-ul, se poate ajunge imediat la afaceri. Tu ar trebui să depună eforturi pentru a construi o carieră, iar acest lucru contribuie la fiecare nouă victorie. Înseamnă că cele mai multe meciuri, cu atât mai bine sansele. Vreau doar să spun că FIFA 14 este disponibil pentru a juca în diferite moduri. Nou este singura. Acest sezoane de joc împreună. Ideea este ca combina eforturile lor cu un prieten și luptă împotriva adversarilor același duo. Alte moduri ar trebui să fie familiarizat cu jocurile anterioare. Alege orice care va fi cum ar fi: anotimpuri online, meciuri rapide cu AI, antrenorul cariera offline și amicale jucător. În plus față de participarea la jocurile vin istovitor, dar în propria antrenament interesant. Acesta a fost în timpul cursului veți perfecționa noi competențe. Fără acest lucru pur și simplu nu va face. Și un alt moment frumos. Instalarea FIFA 14 pe PC-ul, vă puteți dezvolta și de a îmbunătăți rețeaua sa de cercetași. Oferta tentant, nu-i așa?

Și totuși, înainte de a începe în forță pentru a juca Fifa 14, ar trebui să înțeleagă unele dintre elementele. Trebuie să fie conștienți de capacitățile lor. Datorită faptului că dezvoltatorii au lucrat la o serie de îmbunătățiri, FIFA 14 PC-ul permite următoarele: ". Guler" curling mingea, lovind distanta, o minge care zboară scăzut, care confundă lovituri de portar pentru Și, de asemenea, aveți posibilitatea să utilizați juca combinație și cu succes outplay poziție adversarii. Deoarece jucătorii pot schimba acum lățimea de teren și alege unghiul de atac al balonului, jocul devine neașteptate într-adevăr de realist. Gandeste-te peste fiecare pas, știind că traiectorie distorsionată de mingea nu va eșua aici, deoarece aceasta corespunde fizica reală de zbor. Vino repede în Fifa 14 echipe și să obțină plăcere de la gameplay-ul. Mult noroc!

 

FIFA 14