Marcaje

Fifa 18

Nume alternative: FIFA 18

FIFA 18: Cel mai tare fotbal!

Foarte, foarte curând, fanii fotbalului vor merge cu capul într-o nouă versiune a studioului Electronic Arts. Jocul Fifa 18 este un simulator de fotbal super realist. Ea a facut prezentarea sa in fata unui jucator care a reusit de doua ori sa devina castigatorul turneului european de varf Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Play-ul jocului Fifa 18 va fi pe platforme:

 • Xbox One
 • ПК
 • Înlocuiți Nintendo
 • PS4 și PS3
 • Xbox 360

Unique Technologies

de fani ai fotbalului real pot viziona în permanență și dacă jucați pe un câmp virtual, apoi sub orice formă. Firește, preferința este acordată proiectelor de înaltă calitate cu caracteristici extinse și grafică frumoasă și detaliată. FIFA 18, care a introdus tehnologia unică a Real Player Motion, este una de distracție atât de avansată. Acest lucru înseamnă că managementul a devenit mai flexibil și mai flexibil și, prin urmare, va afecta în mod direct mișcările lui Ronaldo și a altor jucători care nu se vor deosebi de viața reală.

Pentru a face un atac la unu cu inamicul, atacurile, trecerile și alte mișcări pot fi acum mult mai exacte. Jucătorii experimentați vor simți imediat acest lucru, apreciindu-și avantajele. Cu ușurință, pot fi recunoscute atacurile coronare, transformările, mișcările de marcă și depunerea unui jucător de fotbal. Dezvoltatorii au realizat o revoluție aproape revoluționară, iar acum modul în care se mișcă un personaj pe calculator este direct legat nu numai de caracteristicile sale interne, ci și de datele sale fizice. Imaginați-vă că cele mai bune din lumea fotbalului vă vor fi disponibile și puteți obține oricare dintre ele în echipă.

Alte joc moments

Descărcați Fifa 18 va fi disponibil gratuit sub forma unei versiuni demo, pentru a experimenta frumusețea gameplay-ului. Acesta va fi disponibil în modul Quick Match și un mic episod al jocului. Abonamentul la știrile studioului și la proiectarea jocurilor precomandate nu este lipsită de sens. Făcând acest lucru, veți putea juca în Fifa 18 cu trei zile înaintea restului. În același timp, sunt incluse bonusuri și elemente suplimentare pentru un start reușit, care sunt incluse în 20 seturi de primă de aur. 10 comenzi vor fi disponibile imediat:

 • Manchester City
 • Atletico Madrid
 • Real Madrid
 • Chelsea
 • Toronto
 • Bavariya
 • PSZH
 • Yuventus
 • Manchester United
 • Los Angeles Galaxy

Când vorbim despre realism, dezvoltatorii nu au uitat să adauge culoarea și standurile fanilor. Fără popor, orice joc își pierde semnificația, dar, de obicei, în astfel de jucării, atenția a fost acordată indirect acestei probleme, bine, există ceva în fundal care țipă și bine. De data aceasta totul va fi real: cântece, valuri, hârtie igienică în zbor pe teren. Bannerele din sectoare vor apărea, de altfel, spectatorul își va găsi fața proprie pentru personalitățile individuale ale camerei va fi smuls din rânduri și arătată pe ecranul mare. Oamenii se vor mișca între rânduri și vor alerga până la linia de câmp. Un jucător poate sărbători un gol de succes prin alergarea la rândurile din față și prin căderea în brațele fanilor. Mare, nu?

Albajarea fotbalului poate fi lungă, dar este mai bine să descărcați Fifa 18 și să vă bucurați de joc. Cumpărați și vindeți jucători, închiriați autocare și alt personal auxiliar. Executați, aveți grijă de sănătatea jucătorilor și de atmosfera prietenoasă din cadrul echipei. Fotbalul nu este doar o întâlnire a echipelor de pe teren în lupta pentru premiul de top. Aceasta este o muncă lungă și dură de pregătire pentru momentul important. Dezvoltați-vă propriile stele și contrastați-le cu jucători celebri. Cine știe, este posibil ca un antrenor talentat, capabil să creeze Cristiano Ronaldo cu armate întregi, să se culce în tine. E timpul să aflăm.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more