Marcaje

Final Fantasy 7 Remake

Nume alternative:

Final Fantasy 7 Remake relansarea RPG-ului de cult. Grafica din joc s-a schimbat foarte mult, totul arată uimitor de detaliat. Vocea este la un nivel înalt și nu este în niciun fel inferioară imaginii.

Lumea din joc aparține universului fantastic, dar există și tehnologii înalte în ea. Calculatoare și smartphone-uri. Cea mai mare parte a acestei tehnologii este proiectată și fabricată de Shindra Corporation.

Această companie dezvoltă știință, dar, de fapt, din această cauză, lumea este la un pas de moarte.

Povestea principală din remake-ul jocului nu s-a schimbat prea mult. Începi ca un mercenar care și-a pierdut memoria, care trebuie să ajute un grup de eco-teroriști să arunce în aer un reactor aparținând corporației Shinra pentru bani. Această corporație deține practic întreaga planetă și literalmente trage viața din acest loc. Poluarea aerului, epuizarea resurselor fosile, toate acestea sunt rezultatele acțiunilor directorului acestei organizații.

Explozia reactorului va provoca pagube grave, dar grupul de oameni care l-au planificat sunt siguri că o explozie a unei astfel de puteri distructive este singura șansă de a schimba ceva într-o situație fără speranță, de a trezi societatea și de a-i face să lupte pentru planeta lor.

La început, personajul principal acceptă această slujbă doar pentru a fi plătit, dar pe măsură ce povestea avansează, începe sincer să creadă în această idee și, în paralel, episod cu episod, își amintește de viața de mult uitată.

Jocul a devenit semnificativ mai lung decât prima ediție. În unele locuri i-a făcut bine, iar în alte locuri intriga pare cam lungă.

Pe lângă povestea principală, trebuie să finalizați câteva misiuni suplimentare, dintre care unele sunt obligatorii.

La diferite momente, pe lângă controlul personajului principal, vei putea prelua controlul asupra sateliților care se află în apropiere în acest moment.

Fiecare însoțitor are propria sa armă unică.

  • Sabia de distrugere a lui Cloud
  • Pistolul Gatling al lui Barrett
  • Mănuși de piele Tiffa

Și multe alte arme foarte diferite de alte personaje. Îi vei întâlni pe toți în timpul jocului. Veți avea ocazia de a folosi fiecare tip de armă în practică pe cont propriu.

A juca Final Fantasy 7 Remake nu este plictisitor, pe măsură ce progresezi, vei schimba adesea tipul de activitate. Veți găsi o mulțime de mini-jocuri, mai multe lumi cu locuitori diferiți.

Nu uitați să vă îmbunătățiți personajul și însoțitorii. Arborele de nivelare este neobișnuit de ramificat, alegerea abilităților este uriașă.

Lupta în joc are loc în timp real. Lupta va fi dificilă uneori, mai ales împotriva șefilor. Totul pare colorat și dinamic. Pe lângă arsenalul de tehnici de bază, fiecare dintre luptători are mai multe atacuri speciale. Puteți folosi atacuri speciale după ce scala corespunzătoare aptitudinii este complet completată.

Play va fi interesant în primul rând pentru fanii acestei serii de jocuri familiarizați cu prima ediție. Dacă nu sunteți familiarizat cu prima ediție a narațiunii, puteți juca imediat remake-ul sau puteți verifica mai întâi predecesorul său.

Final Fantasy 7 Remake descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți achiziționa jocul de pe platforma Steam sau de pe site-ul oficial.

Începe jocul, fără tine lumea distrusă de corporația malefică cu siguranță nu va fi salvată!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more