Marcaje

FlatOut 2

Nume alternative: FlatOut 2

Joc FlatOut 2 este un joc de calculator on-line despre cursa. Acest joc a câștigat o reputație nu mai rău decât prima parte. FlatOut2 joc faima are curse cel mai distructiv la nivel mondial.

FlatOut 2 joc puteți descărca de pe site-ul oficial al acestui joc sau orice alt pe site-ul care oferă acest acces. În afară de Flataut 2 Puteți descărca prin intermediul torrent înainte de această pre-setare la program pentru a descărca de pe torente.

, Puteți înregistra on-line gratuit FlatOut 2. Pentru a înregistra în FlatOut 2 trebuie să specificați:

1), adresa de e-mail.

2), numele și parola.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acest joc nu este gratuit și este disponibil nu numai prin intermediul site-ul oficial, dar, de asemenea, prin intermediul magazinului on-line Buka.

Înainte de a începe să joci, a verifica afară de pro joc

FlatOut 2 video. Aici pentru tine, puteți găsi informații utile despre joc.

Va juca Se joacă FlatOut 2 pe rutele cele mai neobișnuite, care sunt pline de risc, peisaj frumos, obiecte dinamice și diferite zone interactive. Obiectul acestui joc - este condus crud și agresiv, care nu se află sub puterea celor slabi.

În Flataut 2 Vei juca împotriva șapte adversari, fiecare dintre care are propriile metode, parametri, și stilul de conducere.

Nu fiecare jucător va avea posibilitatea de a ajunge la linia de sosire, jucătorul poate fi pierdut de pe hard disk și va lua departe de drum într-un dric.

Datorită modelului său fizic de joc FlatOut 2 puteți vedea toate daunele care devine jucător și mașina în timpul cursei. Acesta este pentru acest motiv, acest joc este considerat unul dintre cele mai spectaculoase din lume.

Jocuri Flataut 2 bilete de jucători pentru autoturisme nu au fost la fel de spectaculoase dezvoltatori, dar acum totul sa schimbat. Doisprezece mini-jocuri FlatOut 2 umplut cu această extremă și este aici, că va fi capabil să-i chinuie de conducere pentru ceea ce el neglijează centura.

Aici puteți selecta unul dintre modurile de joc: douăsprezece mini-jocuri sau o nouă versiune a derby.

În Jocul 2 Flataut avea atât de moduri de multiplayer single-player și. Dezvoltatorii sunt sfătuiți să treacă primul joc în modul single player pentru a perfecționa abilitățile lor, și apoi trece la modul multiplayer. Prin Internet, aveți posibilitatea de a concura împotriva celor mai buni jucători din lume pe joc FlatOut 2.

Flataut 2 Caracteristici:

1) Accidente și dezastre vă va aduce bani.

2) Aveți posibilitatea să obțineți un Grand Prix pentru victoria asupra familiei rivale.

3) parchezi o masina mare, cu o varietate de clase de vehicule.

4) noi peisaje de curse.

5) Capacitatea de a veni cu o pedeapsă pentru conducătorii auto care pleacă.

6) Până la opt jucători în modul multiplayer pe Internet sau LAN.

Intra in lumea de FlatOut 2 - curse incredibil de nebun. Îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de a câștiga în competiții și le obține pentru Grand Prix.

Invita-ti prietenii la acest joc pentru tine a devenit mai interesantă și mai incredibil.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more