Marcaje

Football Manager

Nume alternative: Football Manager

Manager de fotbal online - este o strategie on-line de sport, care va fi interesant pentru fanii de meciuri de fotbal. Acest joc de fotbal este dezvoltat de Sports Interactive și este o serie regulată, celebra serie de fotbal Football Manager, care a început în 1992 (sub numele de Championship Manager). Acest joc a fost primul pe care conducerea le-a pus în aplicare o echipa de fotbal ...

În scopul de a începe să joci jocul online de manager de fotbal, au nevoie de manager de fotbal de înregistrare, care este după cum urmează: pentru a activa contul joc aveți nevoie de pagina de start sau făcând clic pe acest link http://store. Steampowered. com / about /, descărca on-line platformă de jocuri Steam, cu care puteți începe jocul. Este de fapt, va înregistra fotbal Manager joc.

Cerințe

Sistem pentru instalarea platfomy Internet Steam:

- Windows XP, Vista sau 7;

- 512 MB de RAM

- Procesor cu o frecvență de ceas de 1 GHz sau mai bine.

Pentru Mac - Intel Mac, OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 sau mai târziu.

Se recomandă de mouse cu două butoane, și takzhe1 GB de spațiu liber pe hard disk și

În bandă largă conexiune la Internet.

Joc Online Football Manager oferă să acționeze ca un antrenor de fotbal de unul dintre cluburile de fotbal. Alegerea este mare, așa cum vi se va oferi mai mult de cincizeci de țări ale planetei, pentru că ar fi de a alege un club de cele mai mari ligi din întreaga lume.

Manager de joc on-line de fotbal are un sistem destul de bun pentru asistență și formare profesională. Vă mulțumim pentru informațiile în acest sistem va fi capabil să înțeleagă ceea ce se întâmplă în acest joc. În ciuda faptului că acest sistem este destinat în primul rând pentru începători, jucători cu experiență, aceste informații pot fi, de asemenea, util, ca manager de fotbal online joc este în mod constant în curs de modernizare, și de fiecare dată se pare unor noi oportunități. Cu aceste cunoștințe, vă va fi capabil să conducă un joc mai de succes și plin.

În această versiune, acest joc (Football Manager 2012), au existat unele inovații și îmbunătățiri. Aici sunt elementele de bază, pe care vă invit să îndeplinească

- Capacitatea de a direcționa unde și când doriți;

- Posibilitatea de a participa la transferuri și de contract;

- Performanțe îmbunătățite cercetași;

- Îmbunătățirea în vizualizarea 3D mecanismul de motor;

- Interfață mai inteligent;

- Intonația;

- Prezența unui nou regim de antrenament.

Mai multe informații despre aceste inovații pot fi găsite pe site-ul oficial al Football Manager.

În plus față de aceste inovații, manager de meci de fotbal on-line a modificat în mod semnificativ mult mai multe aspecte, cum ar fi activitatea mass-media, conferințe de presă, sistemul de junior si a sistemului pentru crearea de noi jucători. În plus, au existat schimbări în capacitatea de a integra cu rețele sociale, mecanica amicale, echipele de management, și chiar unele aspecte ale jocului. Pentru detalii cu privire la fiecare dintre aceste aspecte, puteți învăța de la o serie de clipuri video, care vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial al jocului.

Joaca Football Manager de joc on-line pentru a rezolva diferite probleme și a lua decizii importante, cum ar fi, de exemplu, care produc pe teren, și pe cine să lase pe banca de rezerve. Trebuie să definiți tactica de joc, face substituții, da instrucțiuni, uitam de meciul ...

Ca lider, manager de fotbal joacă aveți în exercitarea atribuțiilor lor și de pe teren. De exemplu: pentru a face selecția de jucători pentru jocuri, participa la transferuri, pentru a comunica cu presa, etc

In manager de joc de fotbal va fi interesant, nu este de mirare acest joc este de departe una dintre cele mai bune din acest segment. Deci, dacă sunteți interesat în acest joc, înregistrarea de fotbal manager va permite să te simți ca un profesionist de fotbal!

Scopul jocului, cred că ați înțeles, este de a câștiga cât mai multe trofee ceașcă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more