Marcaje

Pentru rege

Nume alternative:

Pentru King strategie pe rând de la o echipă mică de dezvoltatori. Jocul are o grafică poligonală, unghiulară, într-un stil de desene animate. Totul pare ciudat, dar destul de frumos. Acum a devenit la modă să faci jocuri folosind grafica cu pixeli, de care mulți s-au săturat. Aici dezvoltatorii au decis să meargă un pic diferit.

Înainte de a începe jocul, alege trei eroi pentru echipa ta. Secretul succesului este să alegi luptători astfel încât să se completeze bine unul pe altul în timpul luptei.

Există mai multe clase de războinici aici

  • Războinici la corp
  • Unități cu distanță
  • Suporteri

Dacă decizi să joci cu prietenii, atunci trebuie să gestionezi doar unul dintre membrii echipei, ceilalți doi vor fi controlați de prietenii tăi.

Oricare dintre unități poate fi echipată cu orice tip de armă, dar merită să luăm în considerare clasa, armele corp la corp sunt cele mai eficiente pentru un războinic mai puternic din punct de vedere fizic, arcurile necesită dexteritate și așa mai departe.

Există destul de multe arme în joc

  1. Swords
  2. Axe
  3. Bastoane
  4. Arce
  5. Muschete

Și aceasta nu este întreaga listă. Nu întregul arsenal este disponibil imediat, multe pot fi deblocate cheltuind punctele câștigate în timpul trecerii.

După ce începi să joci For the King, fiecare dintre războinicii din echipă va avea o oportunitate de înviere. După utilizare, va trebui să începeți din nou jocul. Dar nu vă supărați, fiecare nouă încercare este unică, harta lumii este generată aleatoriu, iar punctele câștigate data trecută vă permit să deschideți noi locații, sau alte tipuri de arme.

Jocul are mai multe campanii de poveste care pot fi jucate pe rând. Pe lângă sarcinile principale, există și mini-misiuni aleatorii.

Dezvoltatorii nu vă vor lăsa să vă plimbați fără scop în jurul hărții, îmbunătățindu-vă performanța. La fiecare număr de mișcări, indicatorul haosului în joc va crește. Dușmanii devin din ce în ce mai puternici și numai finalizarea cu succes a sarcinii curente poate reseta acest proces.

Pe lângă deplasarea pe teren, jocul are și subniveluri sub formă de temnițe, unde te vor aștepta o serie de bătălii. Este imposibil să scapi din temniță, dacă intri în ea, va trebui să mergi până la capăt, așa că gândește-te bine dacă ai nevoie.

Mișcarea, precum și bătăliile au loc în modul pe rând. Când vă deplasați pe hartă, nu puteți muta toți cei trei luptători în același timp, va trebui să faceți o mișcare pentru fiecare separat. Multiplayer-ul va elimina această nevoie, caz în care prietenii tăi îi vor controla pe celelalte două. Poți juca atât cu echipa ta, cât și cu parteneri aleatori pe care jocul însuși îi va selecta pentru tine.

Echipamentul și armura pot afecta statisticile în timpul luptei sau pot modifica alți parametri.

Cele mai neașteptate turnuri sunt posibile în joc. Aceste incidente nu sunt întotdeauna plăcute, dar nu se plictisește în joc.

Luați în considerare tipul de armură pe care o au inamicii, poate fi fizică, magică și așa mai departe. Folosește arma împotriva căreia inamicul este cel mai puțin protejat.

Pentru descărcarea gratuită King, din păcate, nu va funcționa. Dar jocul poate fi achiziționat ieftin pe terenul de joacă Steam sau pe site-ul oficial. Adesea, jocul participă la vânzări și este vândut cu o reducere bună.

Începe să joci chiar acum și obține o mulțime de emoții pozitive!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more